αστρολογος προβλεψεις 12/03 Κυριακή

astrologia-ilios-skorpios-23.10.14

αστρολογος προβλεψεις 12/03 Κυριακή

Μια εξαιρετική μέρα προβλέπεται να είναι η σημερινή Κυριακή, ιδανική για να οργανώσετε κάποιο ταξίδι ή μια μικρή απόδραση. Ευνοούνται οι επαφές και συναντήσεις με άτομα που ζουν σε άλλη πόλη ή χώρα.

Κύριο θέμα σας σήμερα θα είναι κάποια τα οικονομικά σας και οι δράσεις σας επί αυτών. Η μέρα ενδείκνυται για να οργανώσετε τις κινήσεις σας για τη νέα εβδομάδα. Πολλοί από εσάς είναι επιβεβλημένο πλέον να βρείτε μια πηγή για επιπλέον εισόδημα.

 

Για όσους ανήκετε στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, είναι πιθανό να σας προκύψει ένα απρόσμενο ταξίδι. Σκοπός του θα είναι κυρίως να παραλάβετε κάτι – ίσως ένα έγγραφο – από άτομα που ζουν σε άλλη πόλη ή χώρα.
Το βέβαιο είναι ότι η μέρα σας επιφυλάσσει κάποια δυναμικά γεγονότα. Ωστόσο δεν πρέπει σήμερα να στηριχτείτε σε υποσχέσεις. Διατηρήστε κάποιον έλεγχο επί αυτού όσο είναι δυνατόν, ειδικά σε σχέση με διακινήσεις ή χρήσεις εγγράφων.

zodia-taro-45

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Πανσεληνου 12/03 αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα χαρείτε από την επαφή – εικονική ή πραγματική – με έναν παλιό φίλο, συνάδελφο ή συμμαθητή. Θα έχετε να μοιραστείτε πολλές πληροφορίες και ταυτόχρονα θα μάθετε πολλά καινούργια και χρήσιμα στοιχεία για το μέλλον σας.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αν έχετε γεννηθεί υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, ενδέχεται σήμερα να σας διέπει μια ένταση ή μια ανησυχία, ένα προαίσθημα που θα αφορά ένα άγχος ή ένα πρόβλημα. Προσπαθήστε να αποδιώξετε συνειδητά αυτές τις σκέψεις το συντομότερο δυνατόν. Προτιμήστε να βγείτε από το σπίτι και να συναντηθείτε με άτομα που θα αποσπάσουν την προσοχή σας από αυτά τα συναισθήματα.

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα ενδέχεται να πρέπει να χειριστείτε ένα θέμα υγείας ενός δικού σας ανθρώπου ή κάποιο σοβαρό πρόβλημά του. Αυτό θα είναι αφορμή για να προετοιμαστείτε για μια δυσχερή συζήτηση που θα πρέπει να κάνετε τις επόμενες μέρες.
Θα σας βοηθήσει να κάνετε κάτι εντελώς ασυνήθιστο σήμερα, για να ανανεώσετε την ατμόσφαιρα και τις σχέσεις που επικρατούν μέσα στο σπίτι σας.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Πανσεληνου 12/03 αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις