αστρολογος προβλεψεις 12/06 Δευτέρα

zwdia-fwtias-glwssa-erwta

αστρολογος προβλεψεις 12/06 Δευτέρα

Με την έναρξη της νέας εβδομάδας, τα πιο σπουδαία τεκταινόμενα για όλους αναμένεται να σχετίζονται με την προσωπική – ερωτική ζωή. Προβλέπεται να μην βιώσει κανείς απρόβλεπτες εκπλήξεις με την αρνητική έννοια, καθώς οι περισσότερες στιγμές σήμερα θα είναι ευχάριστες και τρυφερές! Ειδικά οι γυναίκες κάτω των 35 ετών, μπορεί να κάνουν μια όμορφη αγορά ή να λάβουν ένα απρόσμενο δώρο.

Η μέρα είναι αίσια για να κάνετε μια μετακίνηση ή ένα ταξίδι, προκειμένου να έρθετε πιο κοντά με άτομα σε άλλες πόλεις ή και χώρες. Αυτή η Δευτέρα ενδέχεται να εκπλήξει ευχάριστα πολλούς με κάποια πρόταση, έναν έπαινο, μια ανταμοιβή ή την αναγνώριση της καλής σας δουλειάς στον επαγγελματικό σας χώρο.

 

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα έχουν την επιθυμία και το χρόνο για να συναναστραφούν με πολλά άτομα, άλλα που διαμένουν κοντά τους και άλλα σε απόσταση. Οι συναντήσεις που θα κάνετε, θα αποδειχθούν ενδιαφέρουσες, χρήσιμες και σε κάποιο επίπεδο σημαντικές για το μέλλον σας. Ίσως να λάβετε ένα μικρό χρηματικό ποσό ή να ξοδέψετε κάποια χρήματα για τη διασκέδασή σας.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι είστε γεννημένοι στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, ίσως σήμερα να αντιμετωπίσουν κάποια συναισθηματικά προβλήματα ή προβληματισμούς. Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρξουν και κάποιες προστριβές επί αυτών, με τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Το βέβαιο είναι ότι όσα προκύψουν σήμερα δεν θα σας εκπλήξουν, γιατί θα είναι απόρροια πρόσφατων εντάσεων είτε της έλλειψης ειλικρινούς επικοινωνίας με τους αγαπημένους σας.

Διαβαστε τις  εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Για όσους έχουν γεννηθεί υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, θα είναι εξαιρετικής σημασίας όσα γεγονότα, συναντήσεις ή μετακινήσεις προκύψουν σήμερα – ειδικά όσα θα σχετίζονται με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Να αναμένετε στη διάρκεια της ημέρας μια σημαντική είδηση ή εξέλιξη, που θα αφορά κάποιον συγγενή σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα να χρειαστεί να ταξιδέψετε ή να μετακινηθείτε για οικογενειακούς λόγους.

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των ιχθύων, είναι πιθανό να βιώσετε σήμερα μια αναπάντεχη ανησυχία ή θλίψη. Αφορμή για αυτό θα είναι ένα γεγονός που θα αφορά ένα άτομο του φιλικού σας περιβάλλοντος.
Αν κάποια στιγμή νιώσετε να θίγεστε βαθύτατα σήμερα, να ξέρετε ότι το άτομο που το προκάλεσε αυτό δεν είχε αυτή την πρόθεση. Κατά πάσα πιθανότητα θα πρόκειται για μια παρορμητική αντίδρασή του, που θα οφείλεται σε εκνευρισμό ή έντασή του.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75