αστρολογος προβλεψεις 12/09 Τρίτη

αστρολογος προβλεψεις 12/09 Τρίτη

Την Τρίτη, μία από τις βασικότερες υποχρεώσεις σας θα σχετίζεται με μια γυναίκα. Είναι πιθανό να συναντήσετε μια γυναίκα που δεν έχετε ξαναδεί. Είναι επίσης πιθανό να συναντήσετε μια γυναίκα που θα δεσμευτεί επαγγελματικά μαζί σας. Δεν θα είναι μια ευνοϊκή ημέρα για ταξίδια, καθώς μπορεί να προκύψουν διάφορα προβλήματα, υπερβολικές προσδοκίες ή ψευδαισθήσεις.

Η ημέρα περιλαμβάνει επαγγελματικές αλλαγές, την ολοκλήρωση μιας δραστηριότητας ή τη μετακίνηση από μια θέση σε κάποια άλλη. Πολλοί από εσάς θα χαρείτε με την ευεργετική θεραπεία και την αποκατάσταση ενός αγαπημένου σας προσώπου μετά από μια περίοδο ασθένειας. Το σύμβολο της ημέρας είναι ο κροκόδειλος Μάκαρα, πάνω στον οποίο συχνά απεικονίζεται ο θεός Varuna. Θα είναι μια ημέρα κατά την οποία θα πρέπει να αποφεύγονται όλες οι μορφές πρόκλησης ή πειρασμού.

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα πρέπει να έχετε διάφορες επαφές με συγγενείς που δεν ζουν στο ίδιο σπίτι. Θα υπάρξουν νέα σχετικά με διάφορες αλλαγές ή γεγονότα στη ζωή των συγγενών σας. Σήμερα θα είναι περιττό να έχετε άγχος ή πανικό. Οποιεσδήποτε δυσκολίες μπορεί να αντιμετωπίσετε, θα περάσουν γρήγορα ή θα επιλυθούν. Σήμερα θα είναι σημαντική για εσάς η φιλία σας με κάποιον άνδρα.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, ερωτικές παρεξηγήσεις ή διαφωνίες με τον σύντροφό σας μπορεί να εντείνουν συναισθηματικά ή να δυσκολέψουν τη σημερινή μέρα. Συγχρόνως, θα είναι μια καλή μέρα για να αναπτύξετε τα υλικά σας ενδιαφέροντα, τα σχέδια ή τις ιδέες σας. Κάποια απροσδόκητα νέα μπορεί να αλλάξουν τα σχέδιά σας, τις σχέσεις ή τη διάθεσή σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα συναντήσετε διάφορες δυσκολίες και εμπόδια. Μπορεί να χάσετε κάτι ή να αποτύχετε σε κάποια από τις δεσμεύσεις σας. Αφήστε στην άκρη τα σχέδια σας για κέρδη και μεγαλύτερα εισοδήματα. Σήμερα, άλλες πιο σημαντικές σκέψεις θα προσελκύσουν την προσοχή σας. Να περιμένετε τη ραγδαία εξέλιξη ορισμένων γεγονότων.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα είτε θα έχετε αυξημένα έξοδα είτε θα απογοητευτείτε από τις προσδοκίες σας που αφορούν τα χρήματα. Οι πράξεις ή οι αποφάσεις κάποιου άνδρα μπορεί να σας φέρουν τύχη ή μια νέα ευκαιρία. Σήμερα μπορεί να βιώσετε ένα σημαντικό γεγονός ή να λάβετε νέα που θα σχετίζονται με ένα κορίτσι ή με μια νεαρή γυναίκα.