αστρολογος προβλεψεις 13/02 Δευτέρα

αστρολογος προβλεψεις 13/02 Δευτέρα

Η καινούργια εβδομάδα έχει ήδη φτάσει και προμηνύει πολλά για πολλούς, μιας και εμπεριέχει τη Μέρα των Ερωτευμένων! Λεπτομέρειες επί αυτού όμως θα έχουμε αύριο για τον καθένα ατομικά.

Για σήμερα Δευτέρα, πολλοί θα εμπλακείτε σε συζητήσεις, δεσμεύσεις ή αποφάσεις που θα αφορούν ένα άτομο γεννημένο υπό το ζώδιο του Λέοντα, του Κριού ή του Τοξότη.
Να είστε προσεκτικοί αν έχετε να χειριστείτε ένα νομικό θέμα, γιατί η εξέλιξη είναι απρόβλεπτη.
Τα κορίτσια και οι νεαρές γυναίκες θα γίνουν δέκτες μιας προσφοράς, μιας πρότασης ή ενός σημαντικού εγγράφου.

 

Για όσους ανήκουν στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, η διάθεση και οι κινήσεις τους θα επηρεαστούν σήμερα από ένα δυσχερές συμβάν στη ζωή ατόμων του κοινωνικού τους κύκλου. Θα τους κάνει καλό να συλλογιστούν πιο φιλοσοφικά τη σημασία που έχει κάθε πράγμα στη ζωή τους.
Μην κάνετε και μην πείτε τίποτα, που θα επηρεάσει άτομα που ανήκουν σε άλλο πνευματικό επίπεδο από το δικό σας. Επίσης σήμερα μην αφήσετε τα συναισθήματά σας να καθορίσουν τις αποφάσεις στον εργασιακό σας χώρο.
Αν έχετε δική σας επιχείρηση, η μέρα ενδείκνυται για να σχεδιάσετε τις κινήσεις των επόμενων ημερών για να βελτιώσετε τη στρατηγική σας.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για την ημερα του Αγ Βαλεντινου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, μην εκπλαγείτε αν δείτε να σημειώνονται καθυστερήσεις ή αποτυχίες σε ό,τι αφορά χρήματα ή οικονομικά έγγραφα που ενέχουν μια γυναίκα.
Τα οικονομικά σας θέματα πρέπει να είναι η προτεραιότητά σας σήμερα. Η τύχη θα σας χαμογελάσει, όμως θα έρθει στους τομείς που πρέπει και όχι εκεί που θα θέλατε εσείς. Δεν αποκλείεται να λάβετε κάποιον έπαινο ή μια επιβράβευση.
Ίσως να παρευρεθείτε σε μια προσωπική γιορτή, με άτομα διαφόρων γενεών.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αν έχετε γεννηθεί υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, να αναμένετε αίσιες εξελίξεις στα οικονομικά σας θέματα. Θα λάβετε ευχάριστες ειδήσεις που θα αφορούν χρήματα, ίσως και να πάρετε ένα ποσό μέσω οικογενειακών πόρων. Ένα σημαντικό γεγονός ενδέχεται να προκύψει σήμερα στο οικογενειακό σας περιβάλλον.
Η μέρα είναι ιδανική για αγάπη, κατανόηση και την επίτευξη αρμονίας – ακόμη κι αν χρειαστούν κάποιες υποχωρήσεις και συμβιβασμοί. Εστιάστε στους κοινούς στόχους και σχέδια με το ταίρι σας.

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, ίσως σήμερα να νιώσουν θύματα εκμετάλλευσης, παραπλάνησης ή απάτης. Η απογοήτευση θα προέλθει από άτομα ή γεγονότα που θα προκύψουν σε άλλη πόλη ή χώρα, και θα σας προκαλέσει αισθήματα λύπης και πόνου.
Στον εργασιακό σας χώρο ενδέχεται να υπάρξουν σήμερα κάποιες δυσχερείς αντιδράσεις από συναδέλφους, πελάτες ή προϊσταμένους.
Ίσως να χρειαστεί να κάνετε μια δύσκολη και άβολη υποχώρηση ή συμβιβασμό σε μια προσωπική σας σχέση.
Να είστε πολύ προσεκτικοί όσο αφορά ταξίδια και μετακινήσεις, σήμερα και τις επόμενες λίγες μέρες.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για την ημερα του Αγ Βαλεντινου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768