αστρολογος προβλεψεις 13/04 Πέμπτη

astrologia-ioynios-2014

αστρολογος προβλεψεις 13/04 Πέμπτη

Την Πέμπτη, θα πρέπει να αναλογιστείτε καλά τις επαφές και τις συναντήσεις σας, είτε πρόκειται για συγγενείς, φίλους, συναδέρφους ή οποιαδήποτε δημόσια δραστηριότητα. Μια πληροφορία ή μια πρόταση που θα λάβετε μέσω ενός ατόμου από το φιλικό σας περιβάλλον, θα σας χαροποιήσει.

Οι γυναίκες άνω των 35 ετών θα χαρούν με ή θα αποκτήσουν ελπίδα για κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για αυτές. Να είστε προσεκτικοί με μυστικά και μονόπλευρες καταστάσεις στο σπίτι σας!

 

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η μέρα προμηνύει ερωτικές εμπειρίες για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη. Θα είναι μια ευνοϊκή στιγμή για νέες γνωριμίες ή για την εξέλιξη των ήδη υπαρχουσών. Θα υπάρξουν συναντήσεις και συζητήσεις που θα σχετίζονται με την καριέρα σας, τα εργασιακά σας καθήκοντα και τις ευθύνες στην επιχείρησή σας. Ενδεχομένως να έχετε ενδιαφέρουσες επαφές με άτομα από άλλη τοποθεσία ή από άλλη εταιρία. Θα πάρετε την πρωτοβουλία για μια σημαντική συζήτηση ή μια απόφαση, που θα σχετίζεται με άτομο της οικογένειάς σας. Πιθανόν να πάρετε χρήματα ή ένα έγγραφο σχετικό με χρήματα, από κάποιον που μένει μακριά.

zwdia-66

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, θα έχετε υποχρεώσεις ή διάφορες επαφές σχετικές με ένα παιδί ή κάποιο νεαρό άτομο. Συναισθηματικά, η σημερινή μέρα θα είναι δύσκολη για εσάς με την πιθανότητα ελάχιστης ή καθόλου επιτυχίας. Αποφύγετε τις ενοχλήσεις ή το χάσιμο χρόνου.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου θα ξεχάσετε λάθη ή απώλειες του παρελθόντος και θα δώσετε στον εαυτό σας νέες ελπίδες ή έναν νέο στόχο στη ζωή σας. Η σημερινή μέρα θα σας ευχαριστήσει με καλά νέα, με μια ευχάριστη συνάντηση ή με μια ενδιαφέρουσα πρόταση. Να είστε προσεκτικοί εάν η εργασία σας αφορά χρήματα ή αν σήμερα έχετε μπροστά σας μια δραστήρια μέρα, που θα εμπλέκονται τράπεζες και οικονομικά έγγραφα.

Οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθύες θα ευχαριστηθούν με πλήθος οικογενειακών εκδηλώσεων, με νέα που θα αφορούν συγγενικά πρόσωπα ή γενικά με οικογενειακά ζητήματα. Θα υπάρξει ένα ευχάριστο γεγονός, που θα σχετίζεται με κάποιο μικρό αγόρι ή νεαρό άντρα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Θα υπάρξει μια έκπληξη σχετική με κάποιο γεγονός στη ζωή φίλων ή συγγενών.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις