αστρολογος προβλεψεις 13/06 Τρίτη

zwdia-erwtikes-7-8-14

αστρολογος προβλεψεις 13/06 Τρίτη

Πολύ ενδιαφέρουσες εξελίξεις στις ερωτικές υποθέσεις όλων προβλέπονται για τη σημερινή Τρίτη! Είναι βέβαιο ότι θα προσφέρουν την απαραίτητο καθαρότητα σκέψης, προκειμένου να αποφασίσετε για το μέλλον της σχέσης σας με το ταίρι σας. Σήμερα είναι πιθανό να κάνετε μια νέα γνωριμία, από την οποία θα έχετε να μάθετε πολλά καινούργια και ενδιαφέροντα πράγματα.

Οι άντρες θα σημειώσουν επιτυχίες και μπορούν να αναμένουν ειδήσεις και πληροφορίες που θα τους βοηθήσουν σε σημαντικούς τομείς. Οι γυναίκες θα αφιερώσουν χρόνο για να συλλογιστούν σοβαρά κάποιες ιδιαίτερες προσωπικές ή επαγγελματικές τους σχέσεις.

 

Τα άστρα σας συστήνουν να ασχοληθείτε και με την επίλυση των οικονομικών σας προβλημάτων, γιατί είναι πιθανό να έχετε μπροστά σας τις λύσεις που αναζητάτε εδώ και καιρό.
Ευχάριστες ειδήσεις αναμένουν πολλούς σήμερα, σε σχέση με την πορεία ενός παιδιού.

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα αναμένεται να λάβετε κάποια ευχάριστα νέα. Δεν αποκλείεται να αφορούν την αναγνώριση των κόπων σας όσο αφορά την εργασία, τις υπηρεσίες σας ή κάποια ιδέα σας.
Η μέρα είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με τα χόμπι σας αλλά και να ξεκαθαρίσετε ντουλάπες και συρτάρια, έγγραφα και βιβλία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Όσοι έχουν γεννηθεί στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα ενδέχεται να πρέπει να λύσουν κάποια προβλήματα που θα ανακύψουν στο περιβάλλον του σπιτιού, είτε προβλήματα στον εξοπλισμό και τις συσκευές στον εργασιακό τους χώρο. Θα είναι συνετό για εσάς να αποφύγετε τώρα να κάνετε σημαντικές αγορές. Η μέρα είναι ιδανική για να αφιερώσετε χρόνο σε όσους έχετε καιρό να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά. Επίσης σκεφτείτε σε ποιους έχετε υποσχεθεί μια συνάντηση, που δεν την έχετε διευθετήσει ακόμη.

zwdia-768

Αν έχετε γεννηθεί υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα μπορεί να λάβετε μια πρόσκληση για μια συγκέντρωση που θα αφορά ένα αγόρι ή έναν άντρα. Το εν λόγω άτομο θα γίνει αφορμή για χαρά ή μια ανακούφιση.
Σήμερα αποφύγετε να έρθετε σε σύγκρουση με συγγενικά σας άτομα.

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα αναβάλετε μια συνάντηση ή θα αθετήσετε μια υπόσχεσή σας, εξαιτίας μιας σύγκρουσης ή μιας διαφωνίας που θα προκαλέσει ποικιλία συναισθημάτων.

Διαβαστε τις  εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75