αστρολογος προβλεψεις 13/09 Τετάρτη

αστρολογος προβλεψεις 13/09 Τετάρτη

Την Τετάρτη να περιμένετε ένα σημαντικό γεγονός που θα σχετίζεται με κάποιο παιδί. Σήμερα μπορείτε να απολαύσετε μια εκδήλωση, κάποια νέα ή μια συνάντηση με ένα άτομο από άλλη τοποθεσία. Θα είναι μια καλή μέρα για ταξίδια και για επαφές με ανθρώπους από μακριά.

Οι άνδρες θα ξοδέψουν χρήματα για αγορές ή για μικρές βελτιώσεις στο σπίτι τους. Το σύμβολο της ημέρας είναι ο θεός Σίβα με τη μορφή της αρκούδας. Ο άνθρωπος δημιουργεί νέα πράγματα αφού τελειώσει με τα παλιά. Διαφορετικά, τίποτε καινούργιο δεν θα έχει επιτυχία.

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη θα είστε προστατευμένοι από τα ψέματα ή τη χειραγώγηση. Να περιμένετε μια χειρονομία προσοχής ή βοήθειας από έναν φίλο ή φίλους. Θα δείτε όνειρα που θα ρίξουν φως στα προβλήματά ή τις ανησυχίες σας και θα μεταφέρουν πιθανά μηνύματα από άτομα που έχουν αποβιώσει.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, η μέρα φέρνει μια απροσδόκητη διαμάχη ή σύγκρουση που θα λήξει υπέρ σας. Ενδεχομένως να προκύψει κάποιος λόγος για συγκέντρωση σε κάποιο σπίτι φίλων ή συγγενών. Πιθανόν να γιορτάσουν μια επέτειο πρώτου ραντεβού, γάμου ή κάτι άλλο. Σήμερα καλό θα ήταν να φορέσετε κάτι φωτεινό.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα μπορεί να μην έχετε την επιθυμία να εργαστείτε, να μην έχετε αρκετή ενέργεια, θέληση και επιθυμία να εκπληρώσετε τα καθήκοντά σας. Μπορεί επίσης να οφείλεται στη δυσάρεστη παρουσία ενός συγκεκριμένου ατόμου γύρω σας. Σήμερα οι περισσότεροι από εσάς θα επιτύχετε την επίλυση κάποιων προβλημάτων που σχετίζονται με χρήματα.

Διαβαστε Φθινόπωρο / Χειμώνας 2017-18  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα μπορεί να έχετε επιθυμία για διασκέδαση, φλερτ, ρομαντικές περιπέτειες και άλλα. Σήμερα θα παρακολουθήσετε προσεκτικά την πρόοδο συγκεκριμένων γεγονότων που θα εξελιχθούν όπως περιμένετε. Θα κρατήσετε στη μνήμη σας κάποιες ιδιαίτερες στιγμές, τηλεφωνικές συνομιλίες ή εκπλήξεις. Για τους άνδρες, η μέρα φέρνει επιτυχία σε ενδιαφέρουσες ή χρήσιμες προσπάθειες και ενέργειες.