αστρολογος προβλεψεις 14/02 Τρίτη

astrologia-27-7-2-8

αστρολογος προβλεψεις 14/02 Τρίτη

Ιδιαίτερη μέρα για πολλούς η σημερινή, καθώς έχει ταυτιστεί με τον έρωτα και τις αφορμές που χρειάζονται όλοι ενίοτε για να τον εκφράσουν και να τον δείξουν.
Αυτή την Τρίτη πολλοί θα έχουν λόγους να χαμογελάσουν και να διασκεδάσουν. Να ξέρετε ότι οι μικρές χειρονομίες και οι εκπλήξεις, θα αποτελέσουν το κλειδί για να βιώσετε κάτι όμορφο με το αγαπημένο σας ταίρι.

Η μέρα είναι ιδανική για επαγγελματικά ταξίδια και επαφές με άτομα από κοντά και μακριά.
Οι άντρες της μέσης ηλικίας θα έχουν συγκεκριμένες προσδοκίες από αυτή τη μέρα γι’ αυτό η προσοχή τους θα είναι εξ ολοκλήρου εστιασμένη σε αυτή την κατεύθυνση.

 

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για την ημερα του Αγ Βαλεντινου για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα η διάθεσή σας δεν θα είναι στο απόγειό της. Θα εκνευρίζεστε εύκολα με το καθετί που θα κάνουν ή θα πουν άτομα που δεν συμπαθείτε, ακόμη και που δεν γνωρίζετε.
Να ξέρετε όμως ότι αυτή η ένταση θα εξανεμιστεί από το μεσημέρι και μετά, γι’ αυτό ίσως αξίζει να σκεφτείτε από νωρίς να συγκρατηθείτε και να κάνετε υποχωρήσεις. Πάντως θα έχετε την ενέργεια και την επιθυμία να σημειώσετε πρόοδο. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να συλλογιστείτε σοβαρά το μέλλον σας. Μην φοβάστε να ονειρεύεστε και να αφήνετε την φαντασία σας να καλπάσει. Έτσι θα γεννήσετε πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα να αναμένουν ευχάριστες και ιδιαίτερες εκπλήξεις!
Τολμήστε να ρισκάρετε ένα μικρό ποσό σε κάποιο τυχερό παιχνίδι.
Να είστε ανοικτοί σε κάθε ιδέα και εισήγηση που θα σας προταθεί. Φανείτε ειλικρινείς και ευγενικοί με όλα τα άτομα που θα βρεθούν στο περιβάλλον σας.
Η μέρα σας ζητά να βοηθήσετε όποιον σας το ζητήσει ή ξέρετε ότι το χρειάζεται.

Αν έχετε γεννηθεί υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, να αναμένετε μια εξαιρετική μέρα για τα εργασιακά και τα επαγγελματικά σας θέματα. Θα σας προκύψει μια πολλά υποσχόμενη ευκαιρία για να αυξήσετε το εισόδημά σας. Ίσως να αφορά νέους πελάτες, νέες συμφωνίες ή κάποια νέα συνεργασία.
Ενδέχεται να μάθετε σήμερα για την γέννηση ενός παιδιού ή κάποια άλλη σημαντική είδηση που θα αφορά ένα αγόρι. Ίσως να δεχθείτε πρόσκληση για μια επίσκεψη που θα αφορά έναν νεαρό άντρα.
Όσο αφορά τα προσωπικά σας, σήμερα τολμήστε να δείξετε τα συναισθήματά σας. Όποια κι αν είναι, εκφράστε τα δυναμικά!

zwdia-agnh

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, ίσως να έχετε σήμερα ξαφνικά μια κρίση φόβου ή πανικού αλλά θα περάσει γρήγορα. Ένα άτομο που διαμένει μαζί σας θα δημιουργήσει κάποια προβλήματα, που δεν μπορούν να επιλυθούν άμεσα.
Ίσως να μάθετε ειδήσεις από συγγενείς που διαμένουν μακριά σας, σχετικά με ένα επερχόμενο ταξίδι ή μια πρόσκληση για επίσκεψη. Δεν αποκλείεται να αφορούν και μια αποστολή ή μεταφορά χρημάτων.
Η μέρα σας θα είναι αποδοτική και προσοδοφόρα, θα κυλήσει σύμφωνα με τις προσδοκίες σας, ενώ θα βιώσετε και κάποιες ιδιαίτερες στιγμές που θα θυμάστε για καιρό!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για την ημερα του Αγ Βαλεντινου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67