αστρολογος προβλεψεις 14/04 Παρασκευή

αστρολογος προβλεψεις 14/04 Παρασκευή

Η Παρασκευή είναι μέρα για περισυλλογή, αποφάσεις και δράσεις που θα αποβούν σημαντικές για την αισθηματική σας ζωή. Οι περισσότερες νεαρές γυναίκες θα έχουν προσδοκίες για χρήματα ή σημαντικές πληροφορίες σχετικές με χρήματα.

Σήμερα οι εχθροί σας θα είναι πιο ενεργητικοί και δημιουργικοί παρά ποτέ. Να είστε σε ετοιμότητα! Αυτά που θα επιτύχετε σήμερα, θα αποβούν σημαντικά για το μέλλον σας και θα είναι λόγος για να αποκομίσετε μελλοντικά οφέλη.

 

Την Παρασκευή, πολλοί από εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη θα ταξιδέψετε για να επανασυνδεθείτε με τους συγγενείς ή τους αγαπημένους σας ή θα ταξιδέψετε με την οικογένειά σας. Μπροστά σας διαφαίνονται ενδιαφέρουσες και ενθαρρυντικές συζητήσεις που θα σας φέρουν θετικές προσδοκίες για το κοντινό μέλλον. Σήμερα μπορεί να σκεφτείτε κάποιο τηλεφώνημα, κάποιο γράμμα που στείλατε ή σας έστειλαν, κάποιο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και λοιπά. Η έκπληξη σήμερα μπορεί να αφορά κάποιο δώρο υλικό, οικονομικό, συναισθηματικό ή κάτι άλλο.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα προκύψει μια ευκαιρία για επιτυχία στη δουλειά ή στην επιχείρησή σας, που πιθανότατα θα συνδέεται με κάποιον άντρα. Πιθανόν να υπάρξει κάποια συνάντηση ή συζήτηση με κάποιο νομικό εκπρόσωπο, σημαντικό κυβερνητικό αξιωματούχο, τράπεζα ή φορολογική αρχή. Θα λάβει χώρα μια απροσδόκητη συνάντηση, θα έρθουν επισκέπτες στο σπίτι σας ή εσείς θα επισκεφτείτε κάποιο ίδρυμα. Η σημερινή θα είναι μια ιδιαίτερη ή σημαντική μέρα, για τους άντρες που ανήκουν στα παραπάνω ζώδια.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου η μέρα θα είναι ελπιδοφόρα για την επίλυση οικιακών ή οικογενειακών προβλημάτων. Πιθανά σχέδια ή συγκεκριμένες πράξεις θα σχετίζονται με ένα αγόρι ή νεαρό άντρα από τον οικογενειακό σας περίγυρο. Να είστε προσεκτικοί με γεγονότα που θα συμβούν νωρίς το απόγευμα. Σήμερα κάποια κουτσομπολιά ή φήμες θα σας ευχαριστήσουν ή θα σας δώσουν ελπίδα για κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό στη ζωή σας. Είναι πιθανό να συμβεί κάποιο σημαντικό γεγονός, σχετικό με κάποιο πρόσωπο από το οικογενειακό σας περιβάλλον.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, θα έχετε επαφές, συναντήσεις ή εκδηλώσεις σχετικές με ένα παιδί που ζει ή εργάζεται σε άλλη πόλη ή χώρα. Θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ταξίδια, για να συναντήσετε κάποια άτομα ή να στείλετε κάποιους σε ένα ταξίδι. Θα αναπτυχθεί μια οικονομική σχέση με κάποιο παιδί ή κάποιο άτομο νεότερο από εσάς. Θα υπάρξει μια απροσδόκητη αναγκαιότητα να πάρετε μια σημαντική ή οριστική απόφαση.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia