αστρολογος προβλεψεις 13/07 Πέμπτη

imerisies-provlepseis-deytera-21-4

αστρολογος προβλεψεις 14/07 Πέμπτη

Την Πέμπτη καλό θα ήταν να περάσετε περισσότερο χρόνο με συγγενείς σας που ζουν κοντά ή μακριά. Επίσης θα έχετε επείγουσες επαγγελματικές ή επιχειρηματικές ευθύνες, αλλά αν προγραμματίσετε τη μέρα σας σωστά όλα θα κυλήσουν ομαλά για όλους.

Σήμερα μπορείτε να κάνετε κάτι ρομαντικό για ή με τον σύντροφό σας ή να προετοιμάσετε ένα νόστιμο δείπνο. Τώρα, καλό θα ήταν να φροντίσετε τον εαυτό σας. Αφήστε να υπάρξει αγάπη και ομορφιά σήμερα στη ζωή σας.

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη σήμερα δεν θα έχετε πολλή ενέργεια. Αντίθετα, θα σκεφτείτε και θα σχεδιάσετε διάφορα πράγματα, θα σκεφτείτε πώς να επιλύσετε τωρινά και μελλοντικά προβλήματα, θα προγραμματίσετε τις ενέργειες και τα καθήκοντά σας… Η μέρα δεν θα φέρει τίποτα διαφορετικό από ότι περιμένατε. Είναι πιθανό να λάβετε νέα ή κάποιο δέμα που περιμένατε πολύ καιρό.

zodia-taro-45

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω σήμερα μπορεί να κάνετε μια σημαντική συζήτηση, να έχετε μια συνάντηση ή να συμβεί κάποιο γεγονός σχετικό με έναν άντρα από τον φιλικό σας κύκλο. Η μέρα ευνοεί τα ραντεβού με νέα άτομα ή νέες επαφές για τους άντρες που ανήκουν στα τρία αυτά ζώδια. Θα έχετε καλή τύχη με εξετάσεις, παρουσιάσεις ή κάποια αναζήτηση για δουλειά.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου να περιμένετε μια έκπληξη στο σπίτι σας, που θα είναι περισσότερο συναισθηματικής φύσεως και θα σχετίζεται με τον έρωτα ή με την οικογένεια. Σήμερα θα είναι δύσκολο να γίνουν προβλέψεις. Προγραμματίστε γεγονότα που σχετίζονται με την ερωτική σας ζωή. Μπορεί να φοβηθείτε να κάνετε μια αγορά ή να αλλάξετε γνώμη τελευταία στιγμή σχετικά με αυτή αλλά θα είναι μάταιο.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Καλοκαίρι 2017  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων θα έχετε διάφορες υποχρεώσεις ή συζητήσεις σχετικές με χρήματα ή κάποια έγγραφα. Θα είναι μια ημέρα κατά την οποία οι κοινωνικές σας επαφές θα έχουν γενικά προτεραιότητα. Θα σας δώσουν συναισθηματική ώθηση αλλά επίσης θα φέρουν χρήσιμες πληροφορίες για εσάς. Οι άντρες των τριών αυτών ζωδίων θα χρησιμοποιήσουν τη σημερινή ημέρα για να κάνουν συναντήσεις που είχαν αναβληθεί στο παρελθόν, κυρίως με φίλους.