αστρολογος προβλεψεις 14/08 Δευτέρα

imerisies-4314

αστρολογος προβλεψεις 14/08 Δευτέρα

Τη Δευτέρα πρόκειται να πάρετε μια σημαντική απόφαση οικονομικής φύσεως. Για ορισμένους από εσάς αυτό το θέμα θα απαιτήσει επαφές με ένα δικαστικό ή νομικό πρόσωπο. Εάν έχετε σε εκκρεμότητα μια αγωγή οικονομικού χαρακτήρα, οι προσδοκίες σας για τη σημερινή εξέλιξή της θα πραγματοποιηθούν.

Παρά ταύτα στην ερωτική σας ζωή θα προκύψουν διάφορες στιγμές αμηχανίας, θλίψης ή απογοήτευσης. Η μέρα υποδεικνύει μια συνάντηση ή κάποια επαφή με έναν άντρα από την οικογένεια, τους φίλους ή την εργασία σας. Σε γενικές γραμμές, η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για ένα ταξίδι.

 

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, η μέρα προμηνύει κάποιο πρόβλημα που θα σχετίζεται με μια γυναίκα. Αυτό μπορεί να είναι η εξέλιξη κάποιου παλιού σας προβλήματος ή κάτι καινούργιο. Στη δουλειά σας καλό θα ήταν να είστε όσο περισσότερο συγκεντρωμένοι μπορείτε. Σήμερα είναι πιθανό να επισκεφθείτε το σπίτι ενός ξένου ή κάποιου νέου προσώπου στη γειτονιά σας.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, η μέρα κρύβει εκπλήξεις με τη μορφή κάποιων νέων ή μιας πρότασης. Θα είναι μια καλή ημέρα για αγορές και για την πραγματοποίηση σχεδίων ιδιοκτησιακού χαρακτήρα. Τη Δευτέρα, κάποιο άτομο από τον οικογενειακό σας κύκλο θα προσφέρει μικρές παροχές ή χρήματα. Σήμερα τα κορίτσια και οι νεαρές γυναίκες θα βιώσουν κάποιο ιδιαίτερο γεγονός, που θα σχετίζεται με κάποιον από τον φιλικό τους κύκλο.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, τα περισσότερα γεγονότα σήμερα θα έχουν κάποια σχέση με ένα παιδί ή με άτομα που ζουν σε άλλη πόλη ή χώρα. Γενικά, η ημέρα προμηνύεται θετική και θα σας φέρει χαρά ή ελπίδα. Σήμερα είναι πιθανό να υπάρξει κάποια αναχώρηση του παιδιού σας ή άλλου στενού συγγενή σας. Τώρα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με όλα όσα έχουν να κάνουν με χρήματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

Οι περισσότεροι από εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων τη Δευτέρα θα έχουν κακή διάθεση, ένταση ή θα αισθάνονται απογοητευμένοι από τις πρόσφατες εμπειρίες. Αν ξεκινήσετε την εβδομάδα σε μια τέτοια κατάσταση, θα έχετε ασήμαντες ή καθόλου επιτυχίες. Απαιτείται προσοχή στη σχέση σας με ένα αγόρι ή έναν νεαρό άνδρα. Η μέρα θα είναι ευνοϊκή για προληπτικές εξετάσεις, επίσκεψη σε κάποιο γιατρό ή οδοντίατρο ή άλλες μη περιοδικές διαδικασίες.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65