αστρολογος προβλεψεις 14/09 Πέμπτη

oneirokritis-aspro-mayro

αστρολογος προβλεψεις 14/09 Πέμπτη

Την Πέμπτη θα αναζητήσετε λύσεις σε θέματα και προβλήματα που είναι σημαντικά για εσάς. Η ημέρα θα ευνοεί τέτοιες ενέργειες, ειδικά εάν τις έχετε εξετάσει προηγουμένως. Πολλοί από εσάς θα κάνετε αγορές για ένα παιδί ή θα προετοιμάσετε κάποιο δώρο που θα σχετίζεται με τις διακοπές ενός παιδιού στο εγγύς μέλλον.

Μια προετοιμασία για ένα επερχόμενο ταξίδι θα δημιουργήσει πολύ άγχος ή ανησυχίες. Όλα αυτά είναι περιττά, καθώς οι προσδοκίες σας θα υλοποιηθούν σε μεγάλο βαθμό. Να περιμένετε νέα από μακριά που θα σχετίζονται με ένα αγόρι ή ένα νεαρό άνδρα. Το σύμβολο της ημέρας είναι ο θεός Σίβα, με την μορφή της αρκούδας. Θα έχετε επιτυχία σε νέα εγχειρήματα αλλά μόνο εάν δεν έχετε αφήσει κάποιες υποχρεώσεις σε εκκρεμότητα.

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα τελικά θα ευχαριστηθείτε με κάτι που περιμένατε για μεγάλο χρονικό διάστημα ή για το οποίο είχατε ανησυχίες. Η Πέμπτη θα είναι μια καλή μέρα για την καριέρα ή την επιχείρησή σας. Η μέρα θα είναι γεμάτη με καλά γεγονότα που σχετίζονται με χρήματα. Θα βιώσετε ευχάριστες ή χαρούμενες στιγμές με φίλους.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, η μέρα σας επιφυλάσσει διάφορα γεγονότα γύρω από μια γυναίκα που είναι συγγενής σας. Αποφύγετε ραντεβού ή υποσχέσεις με ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα. Η πιθανότητα να εκπληρωθούν είναι σχεδόν μηδενική. Μια σύγκρουση με έναν άντρα θα χαλάσει τα σχέδια που έχετε κάνει για τις επόμενες ημέρες. Οι γυναίκες των τριών αυτών ζωδίων θα έχουν περισσότερες οικογενειακές δεσμεύσεις.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα έχετε μια συνάντηση ή μια επαφή με έναν ξένο. Οι εκπλήξεις που θα προκύψουν σήμερα θα αφήσουν τα σχέδια που έχετε κάνει για το μέλλον σας στο παρελθόν. Μπορεί να εκπλαγείτε από κάποια δυσάρεστα νέα σχετικά με κάποιον που γνωρίζετε. Είναι πολύ πιθανόν να μπει κάποιο εισόδημα στο σπίτι σας σήμερα.

Διαβαστε Φθινόπωρο / Χειμώνας 2017-18  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να τερματίσετε μερικές από τις ανησυχίες που είχατε τις τελευταίες εβδομάδες και ημέρες. Εάν πρέπει να εγκαταλείψετε κάτι σήμερα, μην λυπηθείτε. Με αυτόν τον τρόπο θα ανοίξει επιτέλους η πόρτα για μια νέα αρχή. Η μέρα θα φέρει λίγα χρήματα που δεν τα περιμένατε.

zwdia-zodia-astrologia-65