αστρολογος προβλεψεις 15/02 Τετάρτη

erwtikes-provlepsis-tetarti-30-4

αστρολογος προβλεψεις 15/02 Τετάρτη

Το μέσο αυτής της εβδομάδας θα απαιτήσει από πολλούς να αντικρύσουν με σοβαρότητα την επίλυση προβλημάτων η την εκπλήρωση δεσμεύσεων που έχουν προς το οικογενειακό τους περιβάλλον. Απαιτείται πιο πολύ προσοχή στις σχέσεις με μια κόρη, μια εγγονή ή μια ανιψιά σας.

Ωστόσο η μέρα επιφυλάσσει και εκπλήξεις για πολλούς, ανοίγοντας ευκαιρίες για εκπλήρωση των στόχων και των επιθυμιών τους.

 

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, θα έχουν μια μέρα με ηρεμία και επιτυχία. Μπορείτε να στηριχθείτε εξ ολοκλήρου στον εαυτό σας, γιατί θα έχετε την απαραίτητη ενέργεια, δύναμη αλλά και τους πόρους που χρειάζεστε.
Είναι πιθανό να κάνετε κάποιες νέες επαφές και γνωριμίες, ενώ θα δεχθείτε πρόταση για να συναντηθείτε με τους φίλους σας.

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα ίσως να ξοδέψετε πολλά χρήματα για κάποιο καλό σκοπό ή μια υποχρέωσή σας.
Η μέρα είναι ιδανική για νέα εγχειρήματα, για να κλείσετε ραντεβού, για να βρεθείτε με φίλους. Θα έχετε μια σοβαρή συζήτηση με έναν άντρα, είτε θα παραστείτε σε μια γιορτή που θα αφορά έναν άντρα.
Θα έχετε το περιθώριο να πραγματώσετε τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σας. Ίσως να μάθετε σήμερα για κάποια επερχόμενη ευκαιρία να βελτιώσετε τα οικονομικά σας.
Φροντίστε να μην φερθείτε αλαζονικά σε κάποια κατάσταση, για να μην προκύψουν δυσκολίες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αν είστε γεννημένοι υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα χρειαστεί να συζητήσετε ή να σχολιάσετε την ερωτική ζωή ενός κοριτσιού ή μιας νεαρής γυναίκας.
Η μέρα είναι ιδανική για να επιλύσετε τα οικονομικά σας θέματα, αλλά θα σας διέπει μια ερωτική ανησυχία και εναλλαγή συναισθημάτων – ειδικά τις γυναίκες.
Καλό να είστε πιο προσεκτικοί απ’ όσο συνηθίζετε, γιατί θα υπάρχει μια τάση για ατυχήματα ή τραυματισμούς. Φροντίστε λίγο περισσότερο τον εαυτό σας και την εμφάνισή σας.

zwdia shmera

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα χρειαστεί να βρείτε εναλλακτικές λύσεις για προβλήματα που θα προκύψουν στο σπίτι, αναφορικά με έπιπλα ή συσκευές κλπ. Ίσως να συζητήσετε και για κάποια επερχόμενα έξοδα που θα αφορούν ένα παιδί ή ένα νεαρό άτομο της οικογένειάς σας.
Ενδέχεται να προκύψουν διαφωνίες στις σχέσεις σας με άτομα που βρίσκονται γύρω σας. Επιδείξεις αλαζονείας, εγωκεντρισμού και αδιαλλαξίας δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτές από καμία από τις δύο πλευρές…
Η μέρα είναι ιδανική για να εισπράξετε χρήματα μέσω της εργασίας σας ή από κάποια πηγή που σχετίζεται με παιδιά και νεαρά άτομα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66