αστρολογος προβλεψεις 15/03 Τετάρτη

imerisies-provlepseis-zodia-savvato-7-6

αστρολογος προβλεψεις 15/03 Τετάρτη

Η σημερινή μέρα προβλέπεται να φέρει στους περισσότερους ενδιαφέροντα γεγονότα όσο αφορά την αγάπη, τα οποία θα σας δώσουν την απαραίτητη καθαρότητα για να σκεφτείτε το μέλλον μιας σχέσης σας.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να κάνετε μια καινούργια γνωριμία, με ένα άτομο που θα σας μάθει πολλά νέα και ενδιαφέροντα πράγματα.

 

Οι άντρες μέχρι 35 ετών ενδέχεται να βιώσουν σήμερα ένα σημαντικό μεταίχμιο στη ζωή τους, με αφορμή κάποιες ειδήσεις ή πληροφορίες.
Παράλληλα, οι άντρες άνω των 35 ετών πρέπει να αφιερώσουν πιο πολύ χρόνο στο να επαναθεωρήσουν τις περίπλοκες προσωπικές και επαγγελματικές τους σχέσεις. Είναι πιθανό να αντιμετωπίζετε κάποια οικονομικά ή άλλου είδους προβλήματα για τα οποία αναζητάτε λύση, που τώρα θα την βρείτε μπροστά σας.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

Όσοι είστε γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα είναι συνετό από μέρους σας να προσέχετε πολύ τα λόγια σας.
Μην βιαστείτε να κατηγορήσετε ή να θίξετε κάποιο άτομο. Οι συγκρούσεις θα έχουν απρόβλεπτα αποτελέσματα. Επειδή δεν έχετε τον έλεγχο αυτή την περίοδο, μην αυταπατάστε για το μέγεθος της δύναμής σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσετε σήμερα κάποια δυσάρεστη κατάσταση με ένα φιλικό άτομο ή το ταίρι σας. Αιτία γι’ αυτό θα είναι τα χρήματα ή κάποιες κοινές οικονομικές σας υποθέσεις.
Ένα μικρό πρόβλημα υγείας θα προκύψει σε ένα άτομο του κοινωνικού σας κύκλου και θα χρειαστεί να συνεισφέρετε με κάποιο τρόπο.

Αν έχετε γεννηθεί υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, φροντίστε σήμερα να μην εξαπατήσετε τον εαυτό σας με δελεαστικές προσφορές, προτάσεις, αβέβαιες υποσχέσεις ή ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες.

zwdia-765
Είναι πολύ πιθανό να καταφέρετε αναπάντεχα να υπερνικήσετε κάποιους αντιπάλους ή εχθρούς σας. Η μέρα σας υπόσχεται επιτυχία, τύχη και ευκαιρίες.

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα έχετε αρκετές συναντήσεις και επαφές.
Ένα άτομο του συγγενικού ή του φιλικού σας περιβάλλοντος θα είναι η αιτία για χαρούμενες εκδηλώσεις.
Οι άντρες που ανήκουν σε αυτά τα τρία ζώδια, σήμερα θα μάθουν ή θα τους εξηγηθούν κάποια πράγματα που θα τους χαροποιήσουν ιδιαίτερα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11