αστρολογος προβλεψεις 15/04 Σάββατο

erwtikes-provlepseis-zwdia-savvato-7-6

αστρολογος προβλεψεις 15/04 Σάββατο

Σήμερα πολλοί θα περιμένετε κάποιο τηλεφώνημα, μια επίσκεψη, μια συνάντηση ή κάποιο άλλο γεγονός, σχετικό με μια γυναίκα άνω των 35 ετών. Η μέρα προμηνύει εισροή χρημάτων που δεν θα τα περιμένετε ή απροσδόκητα έσοδα, αν και φυσικά δεν θα είναι τυχερή μέρα για όλους.

Οι περισσότερες εκπλήξεις σήμερα θα έχουν να κάνουν με κάποιο παιδί ή παιδιά. Η μέρα θα είναι ευνοϊκή για δουλειά ή για επιχειρήσεις, για άντρες ηλικίας περίπου 35 ετών.

 

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα γίνει μια συγκέντρωση ή συνάντηση που θα σχετίζεται με ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα. Οι γυναίκες ηλικίας έως 35 ετών θα έχετε μια πολύ επιτυχημένη ημέρα και θα πρέπει να την αξιοποιήσετε με λογική και σύνεση. Οι άντρες άνω των 35 ετών θα έχετε λόγο να είστε χαρούμενοι, κάτι που ωστόσο δεν θα αποτελέσει ιδιαίτερη έκπληξη για εσάς. Γενικά, σήμερα να περιμένετε ευχάριστες εκπλήξεις. Αυτή θα είναι μια ημέρα που θα περιμένετε ή θα σκεφτείτε για κάποιο παιδί ή νεαρό άτομο, που θα ταξιδέψει ή που είναι μακριά σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, θα έχετε μια συζήτηση, συνάντηση ή κοινές δράσεις με κάποιο κορίτσι ή νεαρή γυναίκα. Μπορεί να εμπλακείτε προσωπικά σε οτιδήποτε είναι σχετικό με αυτές. Θα είναι μια ευνοϊκή και επιτυχημένη μέρα για εργασία σχετική με γυναίκες.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, θα περιμένετε για κάτι για το οποίο έχετε ήδη ειδοποιηθεί, προσκληθεί ή κάτι ανάλογο. Αυτή η μέρα δεν θα κρύβει ιδιαίτερες εκπλήξεις για εσάς. Σήμερα να αποφύγετε προβλήματα με γείτονες ή συναδέρφους.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων θα έχετε μια ευχάριστη εκδήλωση ή μια τηλεφωνική συζήτηση ή κάποιο γεγονός στην οικογένεια ή στο σπίτι. Θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ρομαντικές επαφές και συναντήσεις. Σήμερα μπορείτε να κάνετε μια αγορά που δεν είχατε προγραμματίσει, για τον εαυτό σας ή για το σπίτι σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia