αστρολογος προβλεψεις 15/06 Πέμπτη

astrologia-27-7-2-8

αστρολογος προβλεψεις 15/06 Πέμπτη

Την Πέμπτη μπορεί να εμπλακείτε σε επισκέψεις ή να δεχτείτε καλεσμένους στο σπίτι σας, κυρίως συγγενείς. Μια οικογενειακή συγκέντρωση μπορεί να σχετίζεται με κάποια γενέθλια ή μια άλλη σημαντική περίσταση. Οι γυναίκες θα έχουν πολλή δουλειά και καθήκοντα να εκτελέσουν, η αναβολή των οποίων δεν είναι επιθυμητή. Αύριο η μέρα θα φέρει νέα καθήκοντα και νέες υποχρεώσεις.

Η σημερινή μέρα θα είναι μια οικονομικά ευνοϊκή, καθώς πολλοί θα είναι σε θέση να απολαύσουν χρήματα, κέρδη και τα λοιπά. Σήμερα μπορεί να πάρετε μέρος στη γιορτή κάποιου φίλου που θα σχετίζεται με επιτυχία, κέρδος, αναγνώριση ή ανταμοιβή.

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη πιθανόν να έχετε μια υπέροχη μέρα, γεμάτη με προσδοκίες που θα υλοποιηθούν, επιτυχίες και εκπλήξεις. Είναι σημαντικό να μην πετάτε στα σύννεφα και να είστε προσγειωμένοι στο έδαφος. Αυτή είναι η μέρα, που το πεπρωμένο θα σας δώσει καλά ή κακά ανάλογα με αυτά που αξίζετε.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Την Πέμπτη, εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω πιθανόν να λάβετε δυσάρεστα νέα από κάπου αλλού ή άσχημα νέα για κάτι που έγινε στο παρελθόν. Στο συναισθηματικό κομμάτι, μπορεί να βιώσετε μια δυσάρεστη στιγμή που θα αφορά προσωπικά εσάς ή κάποιο στενό σας πρόσωπο.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου μπορεί να έχετε συγκεκριμένα σχέδια για σήμερα. Παρά ταύτα, μπορεί να δοκιμαστείτε από τα δικά σας προβλήματα υγείας ή από αυτά κάποιου αγαπημένου σας προσώπου. Μπορεί να απαιτηθούν αλλαγές στο πρόγραμμα, στις συναντήσεις ή σε άλλα προσχεδιασμένα πράγματα. Τα προβλήματα που θα προκύψουν σήμερα θα είναι προσωρινά και θα επηρεάσουν μόνο τα σημερινά σας σχέδια.

zwdia - love

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων να προσέχετε ιδιαίτερα τα αντικείμενα και τα εργαλεία στο σπίτι και στο χώρο εργασίας σας. Κρατήστε τα παιδιά μακριά από επικίνδυνα αντικείμενα, ουσίες και γενικά οτιδήποτε θα μπορούσε να προκαλέσει κάποιο ατύχημα.

Διαβαστε τις  ερωτικες προβλεψεις  Καλοκαιρι 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75