αστρολογος προβλεψεις 15/07 Σάββατο

erwtikes-provlepseis-paraskeyi-16-5

αστρολογος προβλεψεις 15/07 Σάββατο

Το Σάββατο ένα δυσάρεστο γεγονός, που θα εμπλέκει άτομα που γνωρίζετε θα σας κάνει να σκεφτείτε τις δικές σας πράξεις ή τα λάθη σας. Σήμερα θα πρέπει να φιλοσοφήσετε λίγο τα πράγματα στη ζωή. Μην επηρεαστείτε από τα λόγια ή τις πράξεις ανθρώπων που είναι σε διαφορετικό πνευματικό επίπεδο από εσάς.

Μην αφήσετε σήμερα τα συναισθήματά σας να καθορίσουν τις αποφάσεις σας. Σήμερα μπορείτε να προγραμματίσετε τα σχέδιά σας για τις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες και να βελτιώσετε τη στρατηγική σας (αν έχετε τη δική σας επιχείρηση).

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη και περιμένετε κάποια χρήματα ή κάποιο οικονομικό έγγραφο που σχετίζεται με μια γυναίκα, μην ξαφνιαστείτε εάν προκύψουν καθυστερήσεις ή αστοχίες. Σήμερα, πάνω από όλα να έχετε στραμμένη την προσοχή σας στις οικονομικές σας υποθέσεις. Μπορεί σήμερα να βρεθείτε με φίλους ή συγγενείς σε διάφορες περιστάσεις. Η σημερινή μέρα μπορεί να αποβεί επιτυχημένη για εσάς με διάφορους τρόπους.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω σήμερα ευνοούνται οι οικονομικές υποθέσεις. Μπορεί να λάβετε ευχάριστα νέα σχετικά με χρήματα. Σήμερα μπορεί να βιώσετε ένα σημαντικό γεγονός μέσα στην οικογένειά σας. Σε ότι αφορά την ερωτική σας ζωή, η μέρα ευνοεί την αρμονία και την κατανόηση (κάποιες φορές με παραχωρήσεις και συμβιβασμούς). Επικεντρωθείτε στα κοινά σας σχέδια και στόχους.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου σήμερα μπορεί να αισθανθείτε εξαπατημένοι, χειραγωγημένοι και απογοητευμένοι από άτομα που ζουν σε άλλη πόλη ή χώρα ή από γεγονότα που έχουν συμβεί κάπου μακριά. Θα βιώσετε τα πράγματα με συναισθηματικό και οδυνηρό τρόπο. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με οποιαδήποτε πράξη σχετίζεται με ταξίδια σημερινά ή επερχόμενα. Στις προσωπικές σας σχέσεις (έρωτας ή γάμος) μπορεί να χρειαστεί να πάρετε μια σημαντική απόφαση ή να κάνετε έναν συμβιβασμό. Σήμερα μπορεί να λάβετε κάποιο δυσάρεστο ερέθισμα από κάποιον συνάδερφο, πελάτη ή κάποιον άλλον.

zwdia - love

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων σήμερα πιθανόν να λάβετε μια πρόταση, μια σημαντική πληροφορία ή κάποιο έγγραφο. Μπορεί να σταθείτε τυχεροί αλλά όταν θα το χρειάζεστε και όχι όποτε το θέλετε. Αν περνάτε κάποια κρίση στην ερωτική σας ζωή, μην το παίρνετε κατάκαρδα. Είναι πιθανό, το νόημα που είχε η παρουσία αυτού του προσώπου στη ζωή σας να έχει πια τελειώσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65