αστρολογος προβλεψεις 15/09 Παρασκευή

zwdia-erwtikes-7-8-14

αστρολογος προβλεψεις 15/09 Παρασκευή

Την τελευταία εργάσιμη ημέρα της εβδομάδας, μπορεί να βιώσετε κάποια γεγονότα που σχετίζονται με έναν περασμένο έρωτα ή κάποιον προηγούμενο γάμο. Μπορεί να προκύψει μια δυσάρεστη στιγμή ή μπορεί να δεχτείτε δυσάρεστα νέα για κάποιο παλιό σας φίλο, μια ερωτική σχέση ή έναν/μία προηγούμενο/η σύζυγο.

Το σύμβολο της ημέρας είναι η χελώνα. Σήμερα ακούστε τη φωνή της ψυχής σας. Η μέρα υποδεικνύει αυξημένη συναισθηματικότητα και μια ανάγκη για διπλωματία.

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη θα έχετε μια συνάντηση ή μια συζήτηση που θα σας φέρει κάποια οφέλη, λύσεις στα προβλήματα σας και ξεκαθάρισμα κάποιων παρεξηγήσεων με άλλα άτομα. Να περιμένετε μια συγκέντρωση ή μια συνάντηση σχετικά με ένα άτομο από το περιβάλλον της οικογένειάς σας. Σήμερα αγοράστε ένα λαχείο αλλά μην δώσετε πολλά χρήματα.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω θα απολαύσετε κάποιο δώρο ή μια προσφορά που θα λάβετε σήμερα. Υπάρχει η πιθανότητα να πάρετε κάποια νέα που θα σχετίζονται με την γέννηση ενός παιδιού ή μια μελλοντική εγκυμοσύνη. Θα είναι μια καλή ημέρα για προσευχή, για μια επίσκεψη σε ένα θρησκευτικό ή πνευματικό ναό, ένα προσκύνημα ή ένα μνημόσυνο.

Σε εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Δίδυμων, του Ζυγού και του Υδροχόου σήμερα μπορεί να προκύψει μια σύγκρουση ή διαφωνία σε σχέση με ένα οικονομικό έγγραφο, κάποια σύμβαση, χρήματα και τα λοιπά. Μπορεί να έχετε κάποιες συγκεκριμένες προσδοκίες σχετικά με αυτά, οι οποίες είναι απίθανο να πραγματοποιηθούν σήμερα. Θα είναι μια καλή ημέρα για κοσμητικές επεμβάσεις και τη φροντίδα της εμφάνισής σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα πιθανότατα θα συζητήσετε με την οικογένεια σας για τις περιουσιακές υποχρεώσεις που σχετίζονται με τη στέγαση ή την ιδιοκτησία (όπως η γη) και άλλες. Ο λόγος αυτών των συνομιλιών μπορεί να είναι κάποια νέα που θα λάβετε σήμερα. Σήμερα, μπορεί να πάρετε μια σημαντική απόφαση που θα αφορά κάποιον στην οικογένειά σας. Οι γυναίκες θα περάσουν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας τους σε συναντήσεις και συνομιλίες με φίλους.

zodia-zvdia-75