αστρολογος προβλεψεις 16/03 Πέμπτη

zwdia-savvatokyriako-27-29-6

αστρολογος προβλεψεις 16/03 Πέμπτη

Η σημερινή μέρα έχει τις προοπτικές για να ενθουσιαστείτε από τις επιτυχίες που θα προκύψουν, είτε να απογοητευθείτε από τις αποτυχίες. Όλα θα εξαρτηθούν από τη δουλειά και τις προσπάθειες που έχετε καταθέσει όλο τον προηγούμενο καιρό.

Για όσους έχουν δική τους επιχείρηση ή είναι ελεύθεροι επαγγελματίες, η μέρα είναι ιδανική για να οργανώσετε το χρονοδιάγραμμά σας για τις επόμενες μέρες, προκειμένου να βελτιώσετε τη στρατηγική σας σε έναν επιδιωκόμενο στόχο.
Η μέρα ενδείκνυται για θέματα αγάπης, κατανόησης και επίτευξης της αρμονίας που αποζητάτε.

 

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα πρέπει να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή γιατί ενέχει ο κίνδυνος για απάτη ή εκμετάλλευση. Δεν αποκλείεται να σας απογοητεύσουν άτομα ή γεγονότα, που σχετίζονται με κάποια άλλη πόλη ή χώρα. Να είστε επίσης προσεκτικοί με ό,τι αφορά κάποιο ταξίδι, για σήμερα ή τις αμέσως επόμενες μέρες.
Όσο αφορά την προσωπική σας ζωή, ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιους δυσχερείς ή άβολους συμβιβασμούς ή να εφαρμόσετε δύσκολες λύσεις.

zodia-taro-45

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Ανοιξη 2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, μια άβολη συγκυρία για κάποια άτομα του κοινωνικού σας κύκλου θα σας κάνει να αναθεωρήσετε πολλές δικές σας πράξεις ή παραλείψεις. Θα νιώσετε την ανάγκη να επεξεργαστείτε πιο φιλοσοφικά, τη σημασία που έχουν τα πάντα στη ζωή σας.
Η συμβουλή της ημέρας για εσάς, είναι να μην προβείτε σε καμία κίνηση ή συζήτηση που μπορεί να θίξει άτομα που ανήκουν σε διαφορετικό πνευματικό επίπεδο από εσάς.
Στον επαγγελματικό σας χώρο, θα είναι συνετό να μην αφήσετε τα συναισθήματα να καθορίσουν τις αποφάσεις που θα κληθείτε να πάρετε.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αν είστε γεννημένοι υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, ενδέχεται να προκύψουν καθυστερήσεις ή αποτυχίες όσο αφορά κάποια χρήματα ή οικονομικά έγγραφα που αναμένετε και σχετίζονται με μια γυναίκα. Όλη η προσοχή σας σήμερα πρέπει να είναι εστιασμένη στα οικονομικά / χρηματικά σας θέματα.
Σε γενικές γραμμές ωστόσο, η μέρα θα επιφέρει επιτυχία. Δεν αποκλείεται να παραβρεθείτε σε μια συνάθροιση ατόμων διαφορετικών γενεών, με αφορμή έναν προσωπικό εορτασμό.

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα να αναμένετε αίσιες εξελίξεις στα οικονομικά σας θέματα. Θα λάβετε ευχάριστα νέα που θα αφορούν χρήματα, ίσως και να λάβετε κάποιο ποσό από άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Πάντως ένα σημαντικό γεγονός ενδέχεται να προκύψει σήμερα στον οικογενειακό σας κύκλο.
Στον επαγγελματικό τομέα, δεν αποκλείεται να δείτε κάποια δυσάρεστη αντίδραση από συνεργάτες, πελάτες, συνεταίρους ή τον προϊστάμενό σας.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Ανοιξη 2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις