αστρολογος προβλεψεις 16/04 Κυριακή

zwdia-astrologia-katallhlh-sxesh

αστρολογος προβλεψεις 16/04 Κυριακή

Την Κυριακή οι κυριότερες προσδοκίες και υποχρεώσεις σας θα σχετίζονται με συγγενείς, κοντινούς και μακρινούς. Θα υπάρξουν εκπλήξεις σχετικές με χρήματα, και καλές και κακές. Η μέρα προμηνύει κάποιο σημαντικό γεγονός ή μια εμπειρία, για τις γυναίκες άνω των 35 ετών.

Σήμερα, τίποτα δεν θα συμβεί κατά τύχη σε εσάς… Θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ρομαντικές εμπειρίες, τόσο για αυτούς που βρίσκονται ήδη σε μία σχέση όσο και για αυτούς που ξεκινούν τώρα μια καινούργια.

 

Σήμερα, πολλοί από εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη θα έχετε μια σημαντική συνάντηση ή συζήτηση, με ένα άτομο που κατά πάσα πιθανότητα διαμένει σε άλλη περιοχή. Είναι πολύ πιθανό να εμπλακείτε σε μια κοινή αλλαγή, επιχείρηση ή εγχείρημα κάποιου είδους. Αυτή την Κυριακή να περιμένετε καλά νέα για κάποιο πρόσωπο του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Η μέρα θα φέρει επιτυχία και καλή τύχη, σε αυτούς που επιδεικνύουν τιμιότητα και σεβασμό στις σχέσεις τους. Δεν αποκλείεται σήμερα να υπάρξει πίεση και άγχος, στις ερωτικές ζωές κάποιων από εσάς.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, υπάρχει μια πιθανότητα απροσδόκητων δυσχερειών για σήμερα. Κατά πάσα πιθανότητα θα σχετίζονται με ταξίδια, μετακινήσεις ή επισκέψεις ατόμων από άλλα μέρη. Μπορεί επίσης να υπάρξουν δυσκολίες στη σχέση με ένα άτομο από άλλη τοποθεσία. Σήμερα να έχετε υπόψιν σας ότι τα ψέματα θα έχουν υψηλό τίμημα.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, οι οικονομικές σχέσεις και τα χρήματα θα βρεθούν σήμερα στο προσκήνιο. Θα έχετε συζητήσεις ή συγκεκριμένες προγραμματισμένες δράσεις, που θα σχετίζονται με μια γυναίκα ή με γυναίκες. Πιθανόν να υπάρξουν νέα σχετικά με τη γέννηση ενός παιδιού, μια γιορτή ή μια συγκέντρωση που να αφορά ένα παιδί.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, τώρα ήρθε η ώρα για μια συνειδητή αλλαγή. Τα άστρα θα σας κατευθύνουν προκειμένου να κλείσετε μια επιχείρηση, να τερματίσετε μια σχέση ή να εγκαταλείψετε τις ελπίδες σας για ένα θέμα. Παράλληλα, σήμερα καλείστε να είστε προσεκτικοί στις συναλλαγές σας με άτομα που γνωρίσατε πρόσφατα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia