αστρολογος προβλεψεις 16/06 Παρασκευή

astrologia-ilios-skorpios-23.10.14

αστρολογος προβλεψεις 16/06 Παρασκευή

Την Παρασκευή πολλοί από εσάς θα έχετε μια ευνοϊκή μέρα για ταξίδια και για επαφές με άτομα που ζουν σε άλλη πόλη ή χώρα. Θα συζητήσετε με τους φίλους σας σχετικά με γενικά οικονομικά ενδιαφέροντα, σχέδια και δράσεις.

Σύντομα για πολλούς από εσάς θα είναι σημαντικό να βρείτε μια πηγή πρόσθετου εισοδήματος: κάποια δουλειά μερικής απασχόλησης ή επιπλέον επαγγελματικές υποχρεώσεις. Η μέρα θα είναι ευνοϊκή για το σχεδιασμό των δράσεων που θα προσελκύσουν την προσοχή σας το Σαββατοκύριακο.

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα καλό θα ήταν να συναντήσετε ή να επικοινωνήσετε διαδικτυακά με παλιούς φίλους, πρώην συναδέλφους ή συμμαθητές. Θα έχετε να μοιραστείτε πολλές πληροφορίες αλλά θα μάθετε κιόλας πολλά χρήσιμα πράγματα. Μπορεί να προσδιορίσετε κάποια συνάντηση ή συγκέντρωση για το Σαββατοκύριακο.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, θα έχετε κάποιες έντονες προσδοκίες από τη σημερινή μέρα, μια διαίσθηση για κάποιο πρόβλημα ή ανησυχία. Προσπαθήστε να καθαρίσετε το μυαλό σας από τέτοιες σκέψεις όσο το δυνατόν συντομότερα. Βγείτε από το σπίτι σας και κάντε δραστηριότητες στην ύπαιθρο ανάμεσα σε άλλους ανθρώπους, για να μπορέσετε να ξεφορτωθείτε τέτοιου είδους διαθέσεις.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, κάποιο νέο που θα σχετίζεται με την υγεία κάποιου ή ένα άλλο σοβαρό πρόβλημα, θα σας κάνουν να σκεφτείτε και άλλες οπτικές της ζωής. Είναι πιθανό να σκεφτείτε κάποια σημαντική συνομιλία που θα διεξαχθεί τις επόμενες μέρες. Σήμερα κάντε κάτι ασυνήθιστο, για να ανανεώσετε την ατμόσφαιρα ή τις σχέσεις στο σπίτι σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων σήμερα ενδεχομένως να κάνετε κάποιο αναπάντεχο ταξίδι, να πάτε κάπου, να παραλάβετε κάποιο φορτίο, κάποιο έγγραφο και άλλα πράγματα από άτομα που ζουν σε άλλο μέρος. Το πιο σημαντικό είναι ότι σήμερα θα έχετε μια δραστήρια και παραγωγική μέρα. Μην βασίζεστε σε υποσχέσεις αλλά ελέγξτε κάθε πιθανή πράξη ή έγγραφο.

Διαβαστε τις  ερωτικες προβλεψεις  Καλοκαιρι 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75