αστρολογος προβλεψεις 16/07 Κυριακή

αστρολογος προβλεψεις 16/07 Κυριακή

Την Κυριακή συναισθηματικά δεν θα είστε στην καλύτερη φόρμα. Θα ενοχλείστε εύκολα από τις πράξεις και τα λόγια ανθρώπων που δεν συμπαθείτε ή δεν γνωρίζετε. Το καλό είναι ότι αυτή η συναισθηματική κατάσταση δεν θα σας ακολουθεί όλη την ημέρα. Θα έχετε πάντα την ενέργεια και την επιθυμία να κάνετε κάτι καλό.

Σήμερα μπορείτε να πάρετε το χρόνο σας για να σκεφτείτε σοβαρά το άμεσο μέλλον σας. Μην φοβάστε να ονειρευτείτε. Έτσι μπορεί να προκύψουν ενδιαφέρουσες σκέψεις και ιδέες.

 

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα μπορείτε να περιμένετε κάποια ευχάριστη και επωφελή έκπληξη. Μπορείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας με ένα μικρό χρηματικό ποσό σε ένα τυχερό παιχνίδι ή στη λοταρία. Να είστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες και προτάσεις. Μην αρνηθείτε τη βοήθειά σας και να είστε ειλικρινείς και τίμιοι με τους ανθρώπους γύρω σας.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένος και του Αιγόκερω, σήμερα μπορεί να προκύψει μια ευκαιρία για πρόσθετο εισόδημα, κάποια συνεργασία και άλλα. Σήμερα ενδεχομένως να συμμετάσχετε σε μια συγκέντρωση ή να επισκεφτείτε κάποιο αγόρι ή έναν άντρα. Είναι πιθανό τα νέα της ημέρας να σχετίζονται με μια γέννηση ή κάποιο άλλο σημαντικό γεγονός γύρω από ένα αγόρι.
Στις σχέσεις σας με τους αγαπημένους και τους συγγενείς σας, μην φοβηθείτε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Ό,τι κι αν αισθάνεστε, εκφράστε το με τόλμη.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα μπορεί να προκύψει κάποιο ξαφνικό άγχος, ένας φόβος για κάτι, που θα περάσει γρήγορα. Σε γενικές γραμμές θα είναι μια επιτυχημένη και παραγωγική ημέρα για εσάς, που θα εξελιχθεί σύμφωνα με τα αρχικά σχέδια και τις προσδοκίες σας. Υπάρχει μια πιθανότητα να φθάσουν νέα σχετικά με κάποιο μακρινό ταξίδι ή πληροφορίες σχετικά με κάποια αποστολή δέματος ή μεταφορά χρημάτων. Αν προκύψει κάποιο πρόβλημα σήμερα, θα είναι δύσκολο να επιλυθεί.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων θα έχετε έναν καλό λόγο για να χαμογελάτε και να έχετε καλή διάθεση σήμερα. Οι μικρές κινήσεις αγάπης και εκπλήξεις μπορεί να είναι το κλειδί για κάτι καλό στη ζωή σας.
Θα είναι μια καλή μέρα για επαγγελματικά ταξίδια, για επαφές με άτομα από κοντά και μακριά που συνδέονται με την εργασία σας, για επιχειρήσεις και άλλα. Οι άνδρες των τριών αυτών ζωδίων, θα έχουν κάποια συγκεκριμένη προσδοκία για σήμερα και η προσοχή τους θα είναι στραμμένη εξ ολοκλήρου προς αυτή την κατεύθυνση.