αστρολογος προβλεψεις 16/08 Τετάρτη

αστρολογος προβλεψεις 16/08 Τετάρτη

Την Τετάρτη η καθημερινή σας ζωή θα είναι πολυάσχολη. Θα υπάρξουν συναντήσεις, ταξίδια και συνομιλίες με ανθρώπους από κοντά και μακριά. Ό,τι και αν κάνετε θα έχει μια δυναμική. Σε μεγάλο βαθμό, η σημερινή θα είναι μια απρόβλεπτη ημέρα γιατί θα λάβετε τα αποτελέσματα από ότι κάνατε τις τελευταίες επτά ημέρες.

Θα είναι μια καλή ημέρα για να συμφιλιωθείτε με τα άτομα με τα οποία συγκρουστήκατε τις τελευταίες ημέρες. Εάν έχετε μεγάλες προσδοκίες για ορισμένα γεγονότα σήμερα, πιθανότατα θα απογοητευτείτε. Οι πιο σοφοί από εσάς θα διαβάσουν “σωστά” τα γεγονότα που θα εξελιχθούν σήμερα και για τις επόμενες τρεις ημέρες.

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα λάβετε νέα εκ των οποίων το ένα θα σχετίζεται με ένα μωρό ή ένα παιδί. Να είστε προσεκτικοί στις επαφές σας με γυναίκες, με τις οποίες δεν ζείτε στο ίδιο σπίτι. Είναι πιθανό να συμβεί μια σοβαρή σύγκρουση χαρακτήρα ή θέσης. Σε γενικές γραμμές, η μέρα υποδεικνύει μια αρμονική εξέλιξη των υποθέσεών σας και κάποια έσοδα για τους περισσότερους από εσάς.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα βιώσετε μια αγχωτική κατάσταση, ο σκοπός της οποίας θα είναι να σας υποδείξει τα λάθη και τις παραλείψεις σας στη ζωή. Μπορεί επίσης να περιλαμβάνει αυτά που σχετίζονται με ορισμένους ανθρώπους και σχέσεις. Η μέρα υποδεικνύει μια ιδιαίτερη στιγμή, κάποια νέα ή ένα περιστατικό που θα σχετίζεται με ένα κορίτσι ή μια γυναίκα από την οικογένειά σας ή από την οικογένεια κάποιων συγγενών σας. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για οικονομικές συναλλαγές με άνδρες: για παραλαβή χρημάτων ή για κάποιο οικονομικό έγγραφο.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα μπορεί να προκύψουν προβλήματα στο σπίτι σας, που θα σχετίζονται με ένα ατύχημα. Μπορεί να προκύψει κάποιο πρόβλημα που θα απαιτήσει την επίσκεψη σε ένα συγκεκριμένο ίδρυμα, επιχείρηση, δημαρχείο και τα λοιπά. Δεν θα είναι μια ευνοϊκή ημέρα για τη λήψη σημαντικών αποφάσεων, για να κάνετε μια νέα αρχή ή για σημαντικές αλλαγές. Όλα τα καλά που θα σας έρθουν σήμερα, θα είναι χάρη στις ενέργειες που κάνατε ή τις αποφάσεις που πήρατε τις τελευταίες επτά ημέρες.

zwdia-fotia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, να περιμένετε να επιστρέψει στη ζωή σας ένα αγόρι ή ένας νεαρός άνδρας με το οποίο/τον οποίο έχετε χωριστεί μέχρι τώρα ή είχατε μια δύσκολη σχέση. Σήμερα θα επιβαρυνθείτε με διάφορα προβλήματα ή με δυσάρεστες υποχρεώσεις που θα αφορούν κυρίως φίλους ή γείτονες. Η έκπληξη σήμερα πιθανότατα θα έρθει με τη μορφή χρημάτων ή ενός οικονομικού εγγράφου, μιας σύμβασης και άλλων.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75