αστρολογος προβλεψεις 17/03 Παρασκευή

erwtikes-11314

αστρολογος προβλεψεις 17/03 Παρασκευή

Αυτή η Παρασκευή θα σας γεμίσει με ένα αίσθημα ικανοποίησης και χαράς, για τις επιτυχίες, τις αλλαγές και όλα όσα επιτύχατε στη διάρκεια της εβδομάδας. Η μέρα ενδείκνυται για να διευθετήσετε νομικά και δικαστικά θέματα.

Οι άντρες άνω των 35 ετών θα απολαύσουν επιτυχία στον επαγγελματικό τους τομέα. Για κάποιους από εσάς μάλιστα, η δουλειά θα συνοδευτεί με ένα ρομαντικό φλερτ. Θα ακούσετε ανέλπιστα νέα ή θα δεχθείτε μια πρόσκληση από μία γυναίκα. Επίσης να αναμένετε σήμερα ένα ευχάριστο γεγονός ή νέο, που θα αφορά ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα.

 

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Ανοιξη 2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Για όσους ανήκουν στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, ίσως σήμερα να αναδυθούν κάποια δυσάρεστα γεγονότα του παρελθόντος. Η μέρα ενδείκνυται για να θυμηθείτε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο που δεν είναι πια στη ζωή, και να κάνετε κάτι γι’ αυτό σύμφωνα με τις θρησκευτικές σας πεποιθήσεις.
Θα ενδώσετε στον πειρασμό να κουτσομπολέψετε γείτονες ή συναδέλφους σας, αν και θα σας εκνευρίσει η διαδικασία.
Σήμερα πρέπει να φανείτε προσεκτικοί και ρεαλιστές όσο αφορά τις προσδοκίες σας που αφορούν χρήματα, είτε αν πρέπει να ασχοληθείτε με οικονομικές σας υποθέσεις.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Για όσους ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, αυτή η μέρα θα είναι σημαντική για την επίλυση προβλημάτων που υπάρχουν στο σπίτι – ίσως με έγγραφα, περιουσιακά ή φορολογικά θέματα. Σας βασανίζει ένα προσωπικό δίλημμα, που δεν θα καταφέρετε να χειριστείτε σήμερα.
Οι γυναίκες εκπρόσωποι αυτών των ζωδίων θα έχουν σήμερα στιγμές μελαγχολίας, θλίψης ή συναισθηματικής αδιαθεσίας. Αιτία γι’ αυτό είναι διάφορα προβλήματα που υπάρχουν στο οικιακό ή το οικογενειακό σας περιβάλλον.

Αν είστε γεννημένοι υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα μάθετε κάποια ευχάριστα νέα ή γεγονότα που θα αφορούν μια γυναίκα. Μια πρόσκληση ή μια προσφορά που θα σας γίνει από μια γυναίκα, ενδέχεται να αποτελέσει το θεμέλιο για τη μελλοντική σας επιτυχία.
Η μέρα θα είναι γενικά εξαιρετική και ιδιαίτερη για τις γυναίκες εκπροσώπους αυτών των ζωδίων. Δεν αποκλείονται κάποιες εκπλήξεις, που θα σχετίζονται με τα παιδιά σας ή άλλα νεαρά άτομα της οικογένειάς σας.

zwdia-fotia

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, θα συναντηθείτε και θα συζητήσετε με φίλους κάποια σημαντικά θέματά σας.
Η σημερινή μέρα θα καθορίσει το μέλλον της σχέσης σας ή κάποιας ομάδας με κοινό στόχο. Όσα προκύψουν σήμερα, θα έχουν κάποια σύνδεση με ταξίδι ή με άτομα από μακριά, που θα επηρεάσουν τη ζωή σας με κάποιο τρόπο.
Ίσως να λάβετε κάποιο μικρό χρηματικό ποσό.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Ανοιξη 2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις