αστρολογος προβλεψεις 17/07 Δευτέρα

gelio

αστρολογος προβλεψεις 17/07 Δευτέρα

Η πρώτη ημέρα της εβδομάδας μπορεί να είναι μια ήρεμη και επιτυχημένη ημέρα για εσάς. Θα υπάρξει μια πραγματική συνάντηση ή μια σύνδεση μέσω διαδικτύου με άγνωστα άτομα, καινούργιες επαφές και γνωριμίες. Είναι πιθανό να έχετε μια πρόσκληση ή μια συνάντηση με φίλους.

Σήμερα μπορείτε να βασιστείτε αποκλειστικά στον εαυτό σας και θα έχετε την ενέργεια, τη δύναμη και τους πόρους για να το κάνετε. Η υπερβολική αυτοπεποίθηση σήμερα μπορεί να βάλει σε μπελάδες μερικούς από εσάς.

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη σήμερα μπορεί να ξοδέψετε χρήματα για κάτι καλό ή στη δουλειά. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σας. Θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για νέα εγχειρήματα, ραντεβού και συναντήσεις. Υπάρχει μια πιθανότητα να πάρετε κάποια νέα, που θα σχετίζονται με επικείμενες καλύτερες οικονομικές ευκαιρίες, κάποιες πληρωμές και τα λοιπά.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω σήμερα θα ταυτίζεστε συναισθηματικά με τους άλλους και θα σχολιάσετε και θα συζητήσετε την ερωτική ζωή ενός κοριτσιού. Η σημερινή ημέρα ευνοεί ερωτικές σχέσεις και διαφορετικά συναισθήματα για τις γυναίκες. Ωστόσο, είναι πιθανό να συμβούν επεισόδια, τραυματισμοί και προβλήματα υγείας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου σήμερα μπορείτε να σκεφτείτε διαφορετικούς τρόπους για να επιλύσετε ένα πρόβλημα σε σχέση με το σπίτι σας ή την περιουσία σας, να αντικαταστήσετε σημαντικό εξοπλισμό, τα έπιπλα και άλλα. Θα υπάρξει μια συζήτηση για κάποιο δώρο ή για ένα καινούργιο απόκτημα. Σε προσωπικό επίπεδο, μπορεί να προκύψουν δυσκολίες στη σχέση σας με τα άτομα που σας περιβάλλουν. Φαινόμενα υπερηφάνειας, αλαζονείας και επιμονής δεν θα γίνουν ανεκτά, τόσο από εσάς όσο και από τους άλλους.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Για πολλούς από εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, θα προκύψουν καταστάσεις που θα απαιτούν έναν πιο σοβαρό προβληματισμό σχετικά με την επίλυση προβλημάτων ή με τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις. Θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για οικονομικές υποθέσεις. Οι εκπλήξεις που θα προκύψουν σήμερα, μπορεί να ανοίξουν μπροστά σας μια νέα ευκαιρία για να πραγματοποιήσετε τα σχέδια ή τις επιθυμίες σας. Η σχέση που έχετε με την κόρη, εγγονή ή ανιψιά θα απαιτήσει σήμερα την προσοχή σας.

zwdia-zodia-astrologia-65