αστρολογος προβλεψεις 17/12 Σάββατο

oneirokritis-aspro-mayro

αστρολογος προβλεψεις 17/12 Σάββατο

Αυτό το Σάββατο θα το αφιερώσετε στις προετοιμασίες σας για τις γιορτές. Θα έχετε την ευκαιρία να διευθετήσετε ό,τι αφορά τα παιδιά και τις μετακινήσεις σας αν πρόκειται να ταξιδέψετε για την περίοδο των Χριστουγέννων.

Οι άντρες ειδικότερα θα έχουν πρόσθετα έξοδα για τα δώρα που αρχίζουν να αγοράζουν ήδη, ενώ θα κάνουν κι άλλες αγορές για να βελτιώσουν το οικιακό τους περιβάλλον. Ίσως να προχωρήσουν και σε κάποιες επισκευές στο σπίτι τους.

 

Η μέρα είναι ιδανική για ταξίδια και επαφές με άτομα που διαμένουν μακριά, ειδικά αν ανήκουν στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη.
Σήμερα θα προκύψει ένα σημαντικό γεγονός, που θα αφορά ένα μωρό ή μεγαλύτερο κορίτσι. Ένα ευχάριστο νέο ή μια συνάντηση θα σας δώσει χαρά, που θα ενέχει έναν άντρα γεννημένο στο ζώδιο του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου.

zodia-taro-45

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα δεν θα έχετε καθόλου διάθεση και ενέργεια για να δουλέψετε ή να εκπληρώσετε τις υποχρεώσεις σας. Αυτό δεν αποκλείεται να οφείλεται στη δυσάρεστη για εσάς παρουσία ενός ατόμου στο περιβάλλον σας.
Από τη θετική πλευρά ωστόσο, θα καταφέρετε να επιλύσετε ένα σημαντικό πρόβλημα που αφορά χρήματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Για όσους ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, η σημερινή μέρα θα στιγματιστεί από τρεις λέξεις – κλειδιά: Αγάπη, Τύχη, Μετακινήσεις.
Θα σας δοθούν πολλές επιλογές για να σημειώσετε πρόοδο όσο αφορά αυτά τα θέματα στη ζωή σας, γι’ αυτό η μέρα αυτή θα είναι εξαιρετικά ιδιαίτερη. Να αναμένετε συζητήσεις και συναντήσεις που θα αφορούν οικονομικά θέματα, με έμφαση σε διευθετήσεις, δάνεια ή πληρωμές.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι έχετε γεννηθεί υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα να είστε πολύ επιφυλακτικοί. Ελλοχεύουν ψέματα και θέματα εκμετάλλευσης, που συνδέονται με ένα παιδί ή ένα νεαρό άτομο από τον οικογενειακό, τον φιλικό ή τον επαγγελματικό σας κύκλο.
Θα λάβετε κάποιο δώρο, μια χειρονομία στοργής, κάποια βοήθεια ή στήριξη από ένα φιλικό άτομο ή μια φιλική σας ομάδα.
Προσπαθήστε να θυμηθείτε και να καταγράψτε τα όνειρά σας αυτή την περίοδο, καθώς πρόσωπα που δεν είναι πλέον στη ζωή ίσως θελήσουν να ρίξουν φως σε κάποια προβλήματα ή ανησυχίες σας.

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα ενδέχεται να έχουν απρόβλεπτες συγκρούσεις και διαφωνίες, που όμως θα αποβούν προς όφελός σας. Θα υπάρξει μια ενδιαφέρουσα συγκυρία, που θα αφορά χρήματα ή τα οικονομικά σας γενικότερα.
Θα παραστείτε σε μια συνάθροιση στο σπίτι φίλων ή συγγενών, με αφορμή μια επέτειό τους ή μια γιορτή.
Σήμερα φροντίστε να φορέσετε κάτι άσπρο επάνω σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768