αστρολογος προβλεψεις 18/01 Τετάρτη

αστρολογος προβλεψεις 18/01 Τετάρτη

Λίγο ιδιόρρυθμη ενδέχεται να είναι αυτή η Τετάρτη σύμφωνα με τις προβλέψεις των άστρων.

Σε γενικές γραμμές ωστόσο, να έχετε υπόψιν σας ότι τα όνειρα της σημερινής μέρας θα είναι προφητικά κατά πολλούς τρόπους.

 

Πολλούς από εσάς ίσως να σας προβληματίσουν κάποιες ειδήσεις που θα μοιραστεί μαζί σας ένα άτομο του φιλικού σας κύκλου. Το βέβαιο είναι ότι θα στήσετε μια πολύ σημαντική επικοινωνία με το εν λόγω άτομο, ειδικά αν μένει αρκετά μακριά από εσάς.
Όσο αφορά τις γυναίκες, δεν αποκλείεται σήμερα να περάσουν μια μικρή αδιαθεσία με την υγεία τους. Για τους άντρες προβλέπεται ότι θα πρέπει να πάρουν κάποια σημαντική απόφαση.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Μια σύγκρουση συμφερόντων ενδέχεται να αντιμετωπίσουν σήμερα τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη. Το πιο πιθανό είναι αυτή η σύγκρουση να σχετίζεται με ένα ταξίδι ή μια μετακίνηση.
Οι επαφές με άτομα που βρίσκονται σε απόσταση από εσάς, ίσως να σας δημιουργήσουν ενόχληση, αποπροσανατολισμό, ακόμη και θυμό.
Πολλές αλλαγές είναι πιθανό να προκύψουν σήμερα.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, να ξέρετε ότι αν προκύψουν σήμερα κάποιες δυσχέρειες θα είναι περισσότερο συναισθηματικής φύσεως. Ίσως να αντιμετωπίσετε διαφωνίες ερωτικού επιπέδου με το έτερό σας ήμισυ.
Τα συναισθήματά σας θα είναι αρκετά έντονα σήμερα. Μάλιστα οι ελεύθεροι είναι πιθανό να βρουν σήμερα το ταίρι τους!

Αν είστε γεννημένοι υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα είναι πιθανό να αλλάξετε γνώμη για ένα δώρο που αγοράσατε, να ακυρώσετε μια αγορά που αφορά εσάς, είτε να πάρετε μια απόφαση ανάλογου είδους.
Τα χρήματα που θα ξοδέψετε σήμερα θα αφορούν τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής σας, την άνεσή σας και την ασφάλειά σας.
Οι άντρες που ανήκουν σε αυτά τα τρία ζώδια, θα κουραστούν από κάποια προβλήματα μέσα στο σπίτι που πλέον δεν μπορούν να επιλυθούν χωρίς τη συμβολή ειδικού.

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, να αναμένετε επιτυχία σήμερα στην εργασία ή την επιχείρησή σας.
Κάποια σχέδια ή ιδέες σας που είχαν παραμεριστεί ή είχαν απορριφθεί, τώρα έχουν εξαιρετικές πιθανότητες πραγματοποίησης και εξέλιξης.
Το σημαντικό για εσάς είναι να επιδείξετε υπομονή και προσοχή. Θα καταφέρετε να κερδίσετε ξανά την ισορροπία στην καθημερινότητά σας, αλλά πρέπει κι εσείς από την πλευρά σας να βγάλετε πλέον από τη ζωή σας ξεπερασμένες ή αναποτελεσματικές συμφωνίες και σχέσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia