αστρολογος προβλεψεις 18/08 Παρασκευή

zwdia-erwtikes-7-8-14

αστρολογος προβλεψεις 18/08 Παρασκευή

Την Παρασκευή θα έχετε κάποιες οικιακές και οικογενειακές υποχρεώσεις που θα πρέπει να ολοκληρώσετε σήμερα. Εάν υπάρχει καλός προγραμματισμός, δεν θα υπάρξει περιττή ένταση. Οι φίλοι σας από κοντά και μακριά, θα βρουν τον τρόπο να σας εκπλήξουν σήμερα.

Η μέρα φέρνει νέα για μια εγκυμοσύνη, για τη γέννηση ενός παιδιού ή γεγονότα με νεαρά άτομα και άλλα. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε ή να εναρμονίσετε τις ερωτικές και συζυγικές σας σχέσεις. Η σημερινή θα είναι μια δυσμενής ημέρα για καινούργια εγχειρήματα.

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα μπορεί να ενοχληθείτε από μια επίσκεψη ή μια συγκέντρωση. Το πιθανότερο είναι ότι θα είναι σε κάποιο σπίτι ή θα σχετίζεται με συγγενείς. Θα λάβετε δυσάρεστες ειδήσεις ή θα προκύψει κάποιο πρόβλημα: κάτι στο οποίο δεν θα μπορέσετε να βοηθήσετε. Σήμερα ενδεχομένως να έχετε ενδιαφέρουσες επαγγελματικές σχέσεις με άτομα από άλλα μέρη ή χώρες. Σε κάποιους από εσάς μπορεί να δοθούν νέες επαγγελματικές ευκαιρίες. Το καλύτερο θα ήταν να τις εκμεταλλευτείτε στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Σε εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω θα προκύψει κάποια περίσταση χαράς ή ικανοποίησης, που μπορεί να σχετίζεται με την επίλυση ενός σημαντικού προσωπικού προβλήματος. Θα πρέπει να βοηθήσετε κάποιον, αλλά να είστε προσεκτικοί με τις συμβουλές σας: καθόλου συναισθήματα!!! Οι άνδρες θα πρέπει να φροντίσουν τα προσωπικά τους αντικείμενα, τις καθημερινές αγορές τους και οτιδήποτε υλικής φύσεως. Οι νεαρές γυναίκες των τριών αυτών ζωδίων μπορεί να έχουν ενδιαφέρουσες εμπειρίες.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Δίδυμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, η μέρα φέρνει σημαντικά νέα από φίλους ή κοντινούς σας ανθρώπους από κοντά και μακριά. Να αναμένετε σημαντικά νέα, κάποιο γεγονός ή μια συζήτηση με τον πατέρα σας, τον παππού σας, τον μεγαλύτερο αδελφό σας και τα λοιπά. Σήμερα μπορεί να βιώσετε κάποια ένταση στην ερωτική σας σχέση, που θα προκύψει ξαφνικά λόγω κάποιου ακούσιου σχολίου, κάποιων νέων ή λόγω μιας κατάστασης για την οποία δεν είστε προετοιμασμένοι. Οι άντρες των τριών αυτών ζωδίων μπορεί να κάνουν νέες επαφές ή φιλίες.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Ηλιακης Εκλειψης Αυγουστου  21/08/2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Σε εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, η μέρα μπορεί να υποδείξει μια προσφορά ή νέα, κάτι που θα απαιτήσει διαβούλευση, αναζήτηση πρόσθετων πληροφοριών και άλλα. Μια δυσάρεστη κατάσταση στο χώρο εργασίας σας μπορεί να δημιουργήσει ένταση για μικρό χρονικό διάστημα, οπότε αποφύγετε άσκοπες παρατηρήσεις και άσχετες ερωτήσεις. Σήμερα να δεχτείτε οτιδήποτε σας δοθεί από το πεπρωμένο, ανεξάρτητα από το πώς σας φαίνεται τώρα… τίποτα δεν θα είναι τυχαίο. Θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ταξίδια – ανεξάρτητα από τον σκοπό για τον οποίο γίνονται – τις ερωτικές και συζυγικές σας σχέσεις. Θα είναι μια δυσμενής ημέρα για νέα εγχειρήματα.

zwdia-zodia-astrologia-65