αστρολογος προβλεψεις 19/02 Κυριακή

zwdia-shmera-erwtikes-201014

αστρολογος προβλεψεις 19/02 Κυριακή

Όσο διανύουμε την περίοδο των Απόκρεω, είναι λογικό να έχετε όλοι όλο και περισσότερες υποχρεώσεις ή προσκλήσεις για διάφορες συναθροίσεις. Αυτή την Κυριακή προβλέπονται αρκετά ενδιαφέροντα γεγονότα, που θα προκύψουν σε συναντήσεις με άτομα από το φιλικό και το ευρύτερο κοινωνικό σας περιβάλλον.

Θα έχετε αρκετές επαφές μέσω τηλεφώνου ή διαδικτύου, με αγαπημένα σας άτομα που μένουν σε άλλη πόλη ή χώρα. Τα νεαρά άτομα είναι πιθανό να βιώσουν κάποιες ιδιαίτερες στιγμές, που θα είναι σημαντικές για τη συναισθηματική τους ισορροπία.

 

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα είναι πιθανό να σας κατακλύσουν κάποια ανέλπιστα συναισθήματα. Μια νέα εξαιρετική ευκαιρία θα προκύψει στον δρόμο σας!
Η μέρα ενδείκνυται για να συζητήσετε οικονομικά θέματα με μια νεαρή γυναίκα, που δεν θα ανήκει στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Το πιο πιθανό είναι να έχετε μια φιλική ή επαγγελματική σχέση μαζί της.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα να αναμένουν επιβεβαιώσεις για κάποια θέματα που προκάλεσαν προβλήματα.
Οι γυναίκες εκπρόσωποι αυτών των ζωδίων θα μάθουν κάποιες ειδήσεις που θα αφορούν ένα παιδί. Οι άντρες προβλέπεται να βιώσουν κάποιες εκπλήξεις.

Αν έχετε γεννηθεί υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, η μέρα θα σας φέρει επιτυχίες. Θα πάρετε χαρά από ειδήσεις που αναμένατε καιρό.
Οι άντρες εκπρόσωποι αυτών των ζωδίων ενδέχεται να ταξιδέψουν και να έχουν επαφές με άτομα που διαμένουν μακριά τους. Οι γυναίκες θα πάρουν χαρά με αφορμή κάποια χρήματα ή οικονομικά έγγραφα, που δεν θα αποτελούν έκπληξη.

zwdia-agnh

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, ίσως νιώσετε σήμερα μια μικρή αδιαθεσία. Θα σας απασχολήσει ένα πρόβλημα που θα πρέπει να επιλύσετε το συντομότερο δυνατόν.
Οι γυναίκες εκπρόσωποι αυτών των ζωδίων προσδοκούν κάποιες ειδήσεις, που αφορούν μια πρόταση, μια συνάντηση ή την εξέλιξη ενός γεγονότων. Οι άντρες θα περάσουν μια ήσυχη μέρα, αν δεν προκαλέσουν καταστάσεις που θα τους επιφέρουν απώλειες…

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia