αστρολογος προβλεψεις 19/03 Κυριακή

astrologia-aprilios-2014

αστρολογος προβλεψεις 19/03 Κυριακή

Λίγο ιδιόρρυθμη θα είναι η διάθεσή σας από νωρίς σήμερα, λόγω πολλών οικογενειακών υποχρεώσεων με άτομα διαφορικού και δύσκολου χαρακτήρα. Ενδέχεται να νιώθετε κάποιες αρνητικές επιρροές, που θα προκαλέσουν την εμφάνιση ή τη μεγιστοποίηση πιθανών προβλημάτων.

Σήμερα θα κάνετε μια χρήσιμη συζήτηση ή συμφωνία, από την οποία ίσως προκύψει κάποιο επιπρόσθετο εισόδημα.
Οι νεαροί άντρες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ήρεμη φιλική ή ρομαντική σχέση τους. Για τους άντρες άνω των 35 χρόνων προμηνύονται εξαιρετικά όμορφες προσωπικές στιγμές.

 

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, θα είναι καλό να ξεκουραστείτε σήμερα. Μην ασχοληθείτε με πολλές υποχρεώσεις και καθήκοντα. Όσα είναι εφικτό να αναβληθούν, αφήστε τα για αύριο ή ακόμη καλύτερα για μεθαύριο.
Οι γυναίκες εκπρόσωποι αυτών των ζωδίων ενδέχεται να αντιμετωπίσουν μια μικρή αδιαθεσία, κόπωση ή έλλειψη ενέργειας. Είναι επίσης πιθανό να μάθετε για ένα πρόβλημα υγείας ή άλλο σοβαρό πρόβλημα άλλου ατόμου.
Οι άντρες θα έχουν σήμερα επαφές ή συναντήσεις με παλιούς και νέους φίλους. Θα έχετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις και ανταλλαγή χρήσιμων πληροφοριών.

zodia-taro-45

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Ανοιξη 2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

Αρκετά επιτυχής και παραγωγική θα είναι η μέρα για όσους ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Τοξότη. Δεν αποκλείεται ωστόσο κάτι ή κάποιος να περιπλέξει λίγο τα σχέδια που έχετε για σήμερα.
Οι γυναίκες εκπρόσωποι αυτών των ζωδίων ίσως χρειαστεί να πάρουν μια σημαντική απόφαση ή να εκπληρώσουν μια ανειλημμένη υποχρέωσή τους. Αυτή η μέρα θα έχει ιδιαίτερη σημασία για εσάς, γι’ αυτό μην χασομερήσετε με θέματα άνευ ουσίας.
Οι άντρες εκπρόσωποι αυτών των ζωδίων θα χαρούν σήμερα, με αφορμή κάποια χρήματα ή ειδήσεις που αφορούν χρήματα.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αν έχετε γεννηθεί υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, η μέρα είναι ιδανική για ταξίδια ή έστω μια μικρή απόδραση. Σήμερα θα λάβετε κάποια σημαντικά ή ενδιαφέροντα νέα, έγγραφα ή θα χρειαστεί να αλλάξετε τοποθεσία.
Για τις γυναίκες εκπροσώπους αυτών των ζωδίων, η μέρα θα φέρει κάποιες επαφές, συναντήσεις ή συναθροίσεις που θα αφορούν μια γυναίκα.
Οι άντρες ίσως να έχουν κάποιες μικρές καθυστερήσεις στην πρόοδό τους, σε προσωπικό ή σε επαγγελματικό επίπεδο. Σύντομα ωστόσο θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές ή αναπροσαρμογές στα σχέδια και τις προτεραιότητές σας.

Μια ήρεμη και καλά οργανωμένη μέρα αναμένει όσους ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων. Ίσως να νιώσετε την ανάγκη να απομονωθείτε λίγο, για να σκεφτείτε κάποιους τομείς της ζωής σας.
Οι γυναίκες εκπρόσωποι αυτών των ζωδίων δεν αποκλείεται να έχουν κάποιες στιγμές έντασης, μια κατάσταση πίεσης ή να παραστεί η ανάγκη να αναλάβουν άμεση δράση.
Οι άντρες να αναμένουν σήμερα ειδήσεις, μια προσφορά, κάποιο έγγραφο ή μήνυμα που θα παίξει σημαντικό ρόλο σε γεγονότα που θα εξελιχθούν στις επόμενες μία με δύο εβδομάδες.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Ανοιξη 2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-agnh