αστρολογος προβλεψεις 19/04 Τετάρτη

αστρολογος προβλεψεις 19/04 Τετάρτη

Η Τετάρτη θα είναι μια μέρα γεμάτη εκπλήξεις για πολλούς από εσάς. Ενδεχομένως να υπάρξει μια ολοκληρωτική αλλαγή στα σχέδιά σας σήμερα ή τις επόμενες μέρες. Είναι μια ευνοϊκή περίοδος για να ολοκληρώσετε προσωπικά σχέδια ή υποχρεώσεις σημαντικές για εσάς.

Η μέρα θα είναι καλή για θέματα που αφορούν το γάμο και οτιδήποτε σχετίζεται με την ερωτική σας ζωή και τους συγγενείς σας. Θα αναζητήσετε βοήθεια από διάφορα μέρη.

 

Για πολλούς από εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη σήμερα είναι ευνοϊκή μέρα για κοινές δράσεις με συγγενείς ή φίλους, για συγκεντρώσεις, ταξίδια, συζητήσεις πάνω σε σημαντικά θέματα και άλλα. Ένα σημαντικό γεγονός σε μια φιλική οικογένεια, θα προκαλέσει συνάντηση μαζί τους. Θα είναι μια δυναμική μέρα για τους νεαρούς άνδρες και τις γυναίκες, που θα βρίσκονται σε διαρκή κίνηση, συναντήσεις και επαφές με άτομα από κοντά και μακριά. Οι εκπλήξεις σήμερα θα είναι σε μεγάλο βαθμό συνδεδεμένες με τους γιους, τους εγγονούς, με τον πατέρα ή τον παππού.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω θα χρειαστείτε αγάπη και προσοχή σήμερα. Αυτή την περίοδο είστε πρόθυμοι να αναζητήσετε μεγαλύτερη συναισθηματική σταθερότητα και έμπνευση στη ζωή σας. Αντιλαμβάνεστε ότι αυτά τα θέματα θα είναι σημαντικά για εσάς. Θα είστε έτοιμοι για ειλικρινείς συζητήσεις σχετικά με την προσωπική σας ζωή.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου θα είναι μια μέρα κατά την οποία δεν θα είστε σε θέση να εργαστείτε πολύ. Πιθανόν να έχετε περισσότερες σκέψεις σχετικά με το παρελθόν, με χαμένες ευκαιρίες και απώλειες για διάφορους λόγους. Εκπλήξτε τους αγαπημένους σας με μια βόλτα, ένα δείπνο σε εστιατόριο ή κάποιο άλλο ευχάριστο γεγονός για όλους.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, θα ήταν καλό σήμερα να περάσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι. Θα υπάρξουν συζητήσεις με συγγενείς ή γείτονες, ίσως να υπάρξουν συγκεντρώσεις με αυτούς, μικρές επιδιορθώσεις στο σπίτι, μετακινήσεις και άλλα. Θα έχετε μια ενδιαφέρουσα τηλεφωνική συνομιλία ή αλληλογραφία ή θα βρείτε κάποιο άρθρο για ένα θέμα σημαντικό για εσάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις