αστρολογος προβλεψεις 19/05 Παρασκευή

imerisies-7-7

αστρολογος προβλεψεις 19/05 Παρασκευή

Την Παρασκευή θα προγραμματίσετε τις κινήσεις σας, που θα σχετίζονται με το σπίτι σας ή κάποιου άλλου είδους ιδιοκτησία και θα αναλάβετε να τις φέρετε εις πέρας μέσα στο Σαββατοκύριακο. Αν ταξιδέψετε σήμερα, να είστε προσεκτικοί με την κυκλοφορία, με την απόδοση του μέσου μεταφοράς που θα χρησιμοποιήσετε και πάνω από όλα με τους κανονισμούς κυκλοφορίας.

Η μέρα θα είναι ευνοϊκή για δικαστικές ή νομικές επαφές και πράξεις και τη λήψη σημαντικών αποφάσεων ή την υπογραφή κάποιου σημαντικού συμβολαίου. Σήμερα τα νέα από το σπίτι σας μπορεί να γίνουν λόγος για δυνατά συναισθήματα και εμπειρίες.

 

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη θα έχετε υποχρεώσεις με συγγενείς μεγαλύτερους από εσάς ή με μια φιλική οικογένεια. Οι λόγοι για αυτό μπορεί να ποικίλλουν και οπωσδήποτε θα είναι ξεχωριστοί. Η σημερινή μπορεί να είναι μια καλή μέρα για τη δουλειά σας: να πάρετε το μισθό σας, να έχετε μεγαλύτερες πωλήσεις ή κέρδη και τα λοιπά.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω σήμερα θα βιώσετε προβλήματα που κατά κύριο λόγο θα σας επηρεάσουν συναισθηματικά. Μην περιμένετε ότι οι άλλοι θα ακολουθήσουν τις συμβουλές ή τις επιθυμίες σας. Μην επιστρέψετε σε περασμένα γεγονότα και εμπειρίες. Η χαρά βρίσκεται στο σήμερα, στο τι έχετε τώρα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου να είστε προσεκτικοί στις επαφές που θα έχετε σήμερα. Δεν θα είναι όλοι οι άνθρωποι καλοπροαίρετοι και ειλικρινείς με εσάς. Η σημερινή μέρα απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή σε πράξεις και αποφάσεις, για τις νεαρές γυναίκες που γεννήθηκαν στα τρία αυτά ζώδια.

zwdia - love

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων σήμερα θα λάβετε νέα ή θα βιώσετε κάποιο γεγονός που θα σχετίζεται με ένα μωρό, παιδί ή νεαρό άτομο από τον στενό οικογενειακό κύκλο φίλων ή συγγενών. Η σημερινή μέρα φέρνει ρομαντικές και προσωπικές επαφές για τους νεαρούς άντρες κάτω των 35 ετών.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις