αστρολογος προβλεψεις 19/07 Τετάρτη

GOODiz.ru

αστρολογος προβλεψεις 19/07 Τετάρτη

Σήμερα πολλοί από εσάς περιμένετε νέα που σχετίζονται με μια αγορά, μια ηλεκτρονική παραγγελία ή κάποιο έγγραφο. Αποφύγετε τις συγκρούσεις, διότι η επίλυσή τους δεν θα είναι εύκολη. Θα πάρει πολύ χρόνο για να αποκαταστήσετε την αρμονία στη σχέση σας.

Μια έκπληξη μπορεί να προκύψει από την αντίδραση ή τη στάση κάποιου άντρα. Μην βασίζεστε σε υποσχέσεις ή δεσμεύσεις σήμερα. Οι άνθρωποι γύρω σας θα χρειαστούν τη βοήθειά σας.

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη θα χρειαστεί να φροντίσετε για την υγεία σας και να αποφύγετε το στρες και τις απότομες κινήσεις. Σήμερα θα εμπλακείτε σε ένα γεγονός, που θα σχετίζεται με ένα κορίτσι ή μια γυναίκα. Την Τετάρτη αφήστε τα όλα να εξελιχθούν μόνα τους. Η ημέρα θα σας εκπλήξει. Για κάθε έναν από εσάς θα είναι κάτι διαφορετικό, αλλά το πιο πιθανό είναι ότι θα σχετίζεται με χρήματα.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω θα είστε σε θέση να πραγματοποιήσετε τα αρχικά σας σχέδια για σήμερα. Θα είναι μια αξιομνημόνευτη μέρα λόγω διαφόρων εκδηλώσεων, ευκαιριών και εμπειριών που θα σχετίζονται με χρήματα, με οικονομικά έγγραφα, προτάσεις, συμφωνίες και τα λοιπά. Σήμερα μπορεί να προκύψει κάτι σχετικό με τη φροντίδα των παιδιών (υγεία, παιδεία, προστασία της ιδιωτικής ζωής). Οι γυναίκες των τριών αυτών ζωδίων θα χαρούν με μια αγορά για τον εαυτό τους ή με κάποιο απόκτημα. Μπορείτε να κάνετε κάποιον άλλο να χαρεί με ένα δώρο.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου θα είναι σημαντικό να διατηρήσετε την αρμονία στις σχέσεις σας. Σήμερα θα λάβετε νέα ή κάποιο τηλεφώνημα που θα φέρει απογοήτευση ή θλίψη σε κάποιον δικό σας. Είναι πιθανό να χωριστείτε με κάποιους φίλους σας ή να λάβετε νέα από φίλους που βρίσκονται μακριά.

Διαβαστε τις  εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η ημέρα ενδείκνυται για την απόκτηση χρημάτων στον οικογενειακό προϋπολογισμό για εκείνους που γεννήθηκαν στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων. Θα περιμένετε με ανυπομονησία νέα ή γεγονότα θετικά για την οικογένειά σας. Μια πρόταση ή μια πληροφορία που θα μάθετε κατά λάθος, μπορεί να αποβεί τυχερή για εσάς. Οι άντρες των τριών αυτών ζωδίων να περιμένουν ερωτικές συναντήσεις και φλερτ. Σήμερα πολλά πράγματα που θα σχετίζονται με το σπίτι σας θα προστατεύονται από τη μοίρα. Βρείτε περισσότερο χρόνο για να καθίσετε στο σπίτι με την οικογένειά σας.

zodia-zvdia-75