αστρολογος προβλεψεις 19/08 Σάββατο

afroditi-ixtheis-zvdia

αστρολογος προβλεψεις 19/08 Σάββατο

Το Σάββατο η προσοχή σας θα είναι στραμμένη στα παιδιά ή στα νεαρά άτομα της οικογενείας σας. Θα κάνετε σχέδια για το Σαββατοκύριακο που θα σχετίζονται με αυτούς. Τα σχέδια αυτά μπορεί να έχουν σχέση με κάποιο ταξίδι, κάποιου είδους διασκέδαση και άλλα. Θα περιμένετε κάποιο γράμμα, ένα τηλεφώνημα ή μια συνάντηση που θα σχετίζεται με μια νέα ή με μια παλιά αγάπη. Η ερωτική σας ζωή θα έχει ενδιαφέρον ή τουλάχιστον οι προσδοκίες που θα έχετε από αυτήν θα είναι τέτοιες.

Σήμερα είναι πιθανό να υπάρξει μια συνάντηση ή μια συγκέντρωση που θα σχετίζεται με μια γυναίκα. Θα βιώσετε μια έκπληξη από κάποιον άντρα, που θα αποτελέσει το έναυσμα για διάφορα γεγονότα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Σήμερα, οι περισσότεροι από εσάς θα επιλέξουν να περάσουν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο εκτός σπιτιού.

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη σήμερα θα έχετε επαφές ή δεσμεύσεις με γυναίκες. Είναι πιθανό να κάνετε προσπάθειες για να εναρμονίσετε τις σχέσεις σας μαζί τους εξαιτίας παλαιών συγκρούσεων, αντιφάσεων και τα λοιπά. Σήμερα, ίσως χρειαστεί να φτιάξετε κάτι στο σπίτι σας ή να κάνετε κάποια αλλαγή.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα μπορεί να αποφασίσετε να προβείτε σε σημαντικές ενέργειες ή να κάνετε συζητήσεις για οικονομικά έγγραφα, πληρωμές ή επενδύσεις. Να είστε προσεκτικοί με τα έγγραφα, όταν υπογράφετε συμβόλαια, συμφωνίες και τα λοιπά. Προσπαθήστε να είστε πρακτικοί σε ό,τι κάνετε σήμερα. Είναι πιθανό να συζητήσετε για μια επερχόμενη επίσκεψη σε κάποιον κρατικό, φορολογικό ή τραπεζικό φορέα την επόμενη εβδομάδα.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Δίδυμων, του Ζυγού και του Υδροχόου σήμερα μπορεί να λάβετε ένα δώρο, κάποια ανταμοιβή, μια χειρονομία προσοχής ή κάποιο απόκτημα. Το Σάββατο θα χαρείτε με μια τηλεφωνική συνομιλία ή μια επιστολή από συγγενή ή φίλο. Θα συμβεί μια έκπληξη γύρω από ένα γεγονός ή κάποια νέα που θα σχετίζονται με ένα κορίτσι ή με μια γυναίκα.

Αν συνδέεστε με άτομα τα οποία γεννήθηκαν στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, το Σάββατο θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ταξίδια, για πεζοπορία, για συναντήσεις και συγκεντρώσεις με φίλους ή συγγενείς. Είναι πιθανό να προκύψει από αυτά κάποια ευχάριστη έκπληξη. Πολλοί άνδρες θα έχουν συγκεκριμένες προσδοκίες από αυτή την ημέρα: να λάβουν σημαντικά νέα ή προτάσεις, να έχουν συναντήσεις ή συνομιλίες και τα λοιπά. Οι γυναίκες μπορεί να χρειαστεί να πάρουν μια γρήγορη απόφαση που θα σχετίζεται με μια απρόσμενη αλλαγή, κατάσταση, πρόταση, πρόσκληση και άλλα.

zwdia