αστρολογος προβλεψεις 19/12 Δευτέρα

karma-karmikes-sxeseis

αστρολογος προβλεψεις 19/12 Δευτέρα

Η πιο πολύβουη εβδομάδα της γιορταστικής περιόδου έχει φτάσει. Αυτή η Δευτέρα θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα για τους άντρες και τις ερωτικές σχέσεις τους, ειδικά αν το ταίρι τους ανήκει στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω.

Να αναμένετε ειδήσεις και πληροφορίες που θα αφορούν ένα ταξίδι ή άτομα που διαμένουν μακριά από εσάς. Τα νέα θα σας χαροποιήσουν ή θα σας καθησυχάσουν επί ενός συγκεκριμένου προβλήματος.

 

Ένα σημαντικό γεγονός ή μια μικρή γιορτή θα ανακύψει, στη ζωή ενός συναδέλφου ή συνεργάτη σας.
Δεν αποκλείεται να αναδυθεί κάποια μικρή δυσχέρεια στη διάρκεια μιας μετακίνησης ή ενός ταξιδιού.

zodia-taro-45

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, θα χαρούν με ειδήσεις ή γεγονότα που θα αφορούν ένα αγόρι ή έναν νεαρό άντρα. Δεν αποκλείεται να ενέχουν τη γέννηση ενός παιδιού ή μια μελλοντική μητρότητα.
Σήμερα θα αναβάλετε κάποια από τα αρχικά σας σχέδια, εξαιτίας έλλειψης χρόνου ή πόρων για τη διεκπεραίωσή τους.
Θα έχετε έντονη διάθεση να μιλήσετε ξεκάθαρα και να ανοίξετε συζητήσεις για ευαίσθητα θέματα. Την ίδια ειλικρίνεια θα απαιτήσετε και από τα άτομα του περιβάλλοντός σας.

zwdia-66

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, θα σκεφτείτε πολύ σήμερα κάποια προβλήματα και απρόβλεπτες τροπές στις ζωές ατόμων του φιλικού ή οικογενειακού σας κύκλου. Θα θέλετε να τους βοηθήσετε με κάποιο τρόπο ή θα βρείτε χρόνο για να μιλήσετε μαζί τους.
Είστε πολύ κοντά σε μια σημαντική συνομιλία, συνάντηση ή ορόσημο, που θα ενέχει μια γυναίκα.
Σήμερα μην δώσετε υποσχέσεις που θα αφορούν το σπίτι και την οικογένειά σας, γιατί δεν είναι βέβαιο ότι θα καταφέρετε να τις τηρήσετε.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αν είστε γεννημένοι υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα έχετε την τάση να επιστρέφετε στο παρελθόν. Αφορμή για αυτό θα είναι κάποια είδηση ή γεγονός που θα αφορά την υγεία ενός άντρα, μια αναπάντεχη και δυσάρεστη συνάντηση με έναν άντρα ή ένα τηλεφώνημα.
Σήμερα θα ανακουφιστείτε με κάποιες σημαντικές πληροφορίες που θα φτάσουν σε εσάς, κατά πάσα πιθανότητα από μακριά. Σας αναμένει και μια έκπληξη, μέσω γεγονότων, ειδήσεων ή μιας συνάντησης.

Για όσους ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, η μέρα επιφυλάσσει υποσχέσεις για χρήματα, οικονομική επιτυχία, διευθέτηση πληρωμών και υποχρεώσεων. Θα λάβετε και μια πρόταση, που θα σας δώσει επιπλέον εισόδημα.
Από μια τηλεφωνική συνομιλία θα μάθετε κάποιες ενδιαφέρουσες και σημαντικές πληροφορίες.
Σήμερα θα καταφέρετε να απαλύνετε την ένταση που υπήρξε στη σχέση σας με ένα άτομο που ζει σε άλλη πόλη ή χώρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11