αστρολογος προβλεψεις 20/01 Παρασκευή

αστρολογος προβλεψεις 20/01 Παρασκευή

Κάποιες σημαντικές ειδήσεις θα σας φέρει η τελευταία εργάσιμη μέρα αυτής της εβδομάδας.

Το πιο πιθανό είναι να αφορούν τα επαγγελματικά σας και να τις λάβετε μέσω κάποιων καινούργιων εργασιακών συμφωνιών. Δεν αποκλείεται ωστόσο να έρθουν μέσω μιας κυβερνητικής, τραπεζικής ή ασφαλιστικής υπηρεσίας.

 

Συγκεκριμένες δεσμεύσεις από πλευράς σας ή την ιδιαίτερη προσοχή σας θα απαιτήσουν σήμερα κάποια γεγονότα, που θα σχετίζονται με μια γυναίκα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος.
Σήμερα θα αφιερώσετε χρόνο για να σκεφτείτε διεξοδικά κάποια κοινή δράση, που σας έχει προταθεί από έναν άντρα για το άμεσο μέλλον.
Δεν αποκλείεται να παραστείτε σήμερα σε μια συνάντηση, που θα αφορά ένα παιδί ή ένα νεαρό άτομο.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Προσοχή απαιτεί η σημερινή μέρα από όσους είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη. Κινηθείτε με πολλή σύνεση σε κάθε οικονομική σχέση που θα ενέχει ένα αγόρι ή έναν νεαρό άντρα, καθώς και σε ό,τι αφορά χρήματα.
Θα σας δοθεί αφορμή για χαρά και επιδοκιμασίες, όπως και θα καταφέρετε να ξεδιαλύνετε τουλάχιστον ένα πρόβλημα ή ένα κώλυμα.

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, ενδέχεται να σας προκύψει αναπάντεχα κάποιο θέμα στα εργασιακά σας, που θα αφορά μια επιθεώρηση, μια δοκιμασία ή μια αλλαγή.
Μια έκπληξη σας περιμένει σήμερα, από ένα άτομο που διαμένει μακριά σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι έχετε γεννηθεί υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα βιώσετε μεγάλη χαρά – έστω και με λίγη καθυστέρηση. Θα σημειώσετε επιτυχία ή θα αναλάβετε μια σημαντική υποχρέωση, με την τύχη να είναι στο πλευρό σας.
Να θυμάστε ότι βελτιώνει το κάρμα σας να ανταποδίδετε τη χαρά, για όποια χαρά λαμβάνετε.

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα μετάσχετε σε μια συζήτηση ή ένα σημαντικό γεγονός που θα αφορά μια γυναίκα.
Οι άντρες που ανήκουν σε αυτά τα 3 ζώδια δεν αποκλείεται να μάθουν ειδήσεις, που να έχουν τη βάση τους σε μια διαμάχη ή διαφωνία που βρίσκεται σε εκκρεμότητα.
Οι γυναίκες εκπρόσωποι αυτών των ζωδίων, να αναμένουν επιτυχία σήμερα σε μια δικαστική τους υπόθεση ή σε μια σημαντική αλλαγή στο περιβάλλον του σπιτιού τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768