αστρολογος προβλεψεις 20/02 Δευτέρα

erwtas-xwris-antapokrisi

αστρολογος προβλεψεις 20/02 Δευτέρα

Αρκετά σημαντική θα είναι η πρώτη μέρα της νέας εβδομάδας, ειδικά για τις γυναίκες που βρίσκονται στη μέση ηλικία. Ο λόγος είναι οι συγκεκριμένες προσδοκίες που έχουν για κάποια γεγονότα που είναι σε εξέλιξη.

Η μέρα είναι ιδανική για ό,τι αφορά την αγάπη και τις ιδιαίτερες στιγμές στο σπίτι σας. Θα δείτε να επέρχεται αρμονία ακόμη και σε ταραγμένες σχέσεις, ανάμεσα σε άτομα διαφορετικών γενεών. Η μέρα ενδείκνυται επίσης για ταξίδια μικρών αποστάσεων, που δεν αποκλείεται να συνδέονται με σημαντικές συναντήσεις ή επισκέψεις.

 

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα βιώσετε αρκετές αντιθέσεις στις υποθέσεις που έχετε να χειριστείτε. Αυτό σημαίνει ότι σε κάποια σημεία θα κερδίσετε ενώ σε κάποια άλλα θα χάσετε. Η συμβουλή για εσάς είναι να αφήσετε τα πράγματα να πάρουν τη φυσική τους ροή, χωρίς να πιέσετε ή να προσπαθήσετε να ελέγξετε καταστάσεις και ανθρώπους.
Ίσως να προκύψει η ανάγκη για μια έκτακτη επισκευή ή αλλαγή μέσα στο σπίτι σας.
Μια συνάντηση ή συζήτηση με έναν άντρα του φιλικού σας περιβάλλοντος, θα σας αναπτερώσει τις ελπίδες για κάτι ευχάριστο που αναμένετε.

zwdia-zvdia-taro-00

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, να αναμένουν μια οικονομικά κερδοφόρα ημέρα.
Ίσως να προκύψει μια έκτακτη δαπάνη για ένα παιδί, που θα αφορά την υγεία του ή κάποιον άλλο λόγο ανησυχίας. Ενδέχεται να μάθετε κάποιες δυσχερείς ειδήσεις που θα αφορούν ένα αγόρι ή έναν νεαρό άντρα.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αν έχετε γεννηθεί υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα σας απασχολήσει ο τρόπος απομάκρυνσης ενός ατόμου που έχει επιβάλει την παρουσία του στη ζωή σας. Το εν λόγω άτομο θα είναι κάποιος γείτονας ή μια πρόσφατη γνωριμία σας.
Σήμερα θα λάβετε κάποιες ειδήσεις ή μια πρόταση που θα σας ευχαριστήσει, από ένα άτομο του φιλικού σας κύκλου. Η μέρα είναι ιδανική για τη διεκπεραίωση νομικών σας υποθέσεων.

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, θα έρθουν αντιμέτωποι με απρόσμενες συγκρούσεις με ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα.
Σήμερα αναμένετε κάτι σημαντικό, που θα αφορά έναν άντρα. Αν προκύψει κάποια διαφωνία με το ταίρι σας, να ξέρετε ότι θα περάσει γρήγορα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera