αστρολογος προβλεψεις 20/04 Πέμπτη

1369655715

αστρολογος προβλεψεις 20/04 Πέμπτη

Για αυτούς που πρόκειται να ταξιδέψουν, η μέρα προμηνύει αναποδιές, επιπλοκές και συναντήσεις με δυσάρεστους ανθρώπους ή άτομα δύσκολα από τη φύση τους. Να είστε προσεκτικοί στις οικονομικές σας υποθέσεις. Η σημερινή μέρα δεν φέρνει ιδιαίτερα μεγάλες εκπλήξεις ή κέρδη σχετικά με χρήματα.

Σήμερα τα κορίτσια και οι νεαρές γυναίκες ενδεχομένως να μπορέσουν να πραγματοποιήσουν καθημερινά σχέδια. Θα γίνει κάτι που θα σας κάνει να αισθανθείτε περήφανοι ή ικανοποιημένοι. Θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για θεραπευτικές αγωγές η άλλες ιατρικές ή κοσμητικές διαδικασίες.

 

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Ανοιξη 2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη μπορεί να περιμένετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή κάποια τηλεφωνική συζήτηση με φίλους, που θα σας δώσουν ελπίδες για την πραγματοποίηση κάποιου σχεδίου σημαντικού για εσάς, μιας επιθυμίας ή ενός ονείρου. Ενδεχομένως να λάβετε μια πρόσκληση για κάποια συνάντηση, συγκέντρωση, ταξίδι με φίλους.
Επικεντρωθείτε ιδιαιτέρως στις πληροφορίες που θα λάβετε, από ένα άτομο από την ίδια περιοχή με εσάς. Σήμερα μπορεί να βρεθείτε για λίγο σε πανικό, άγχος ή σύγχυση, αλλά τελικά όλα θα εξελιχθούν ομαλά. Θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για να αποκτήσετε χρήματα, να επιλύσετε οικονομικά ζητήματα, πληρωμές και άλλα.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, η μέρα θα επικεντρώνεται σε μια γυναίκα από μια γειτονική οικογένεια ή από το φιλικό σας περιβάλλον. Θα υπάρξει συγκεκριμένο ζήτημα ή λόγος για αυτό. Να περιμένετε ενδιαφέροντα ή σημαντικά νέα για εσάς, από άλλη τοποθεσία η από κάπου μακριά.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, η μέρα θα φέρει κάποια αφορμή για ευχαρίστηση, ικανοποίηση, επιδοκιμασία ή αναγνώριση. Θα υπάρξει μια συγκέντρωση ή το μοίρασμα μιας άδειας από την εργασία. Σήμερα θα έχετε πολλή δουλειά και υποχρεώσεις. Μην αναβάλλετε τίποτα για αύριο, γιατί η αυριανή μέρα θα σας φέρει καινούργια καθήκοντα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, θα θυμάστε τη σημερινή μέρα εξαιτίας κάποιου σημαντικού γεγονότος ή απόφασης που θα σχετίζεται με το σπίτι σας, την ιδιοκτησία ή την περιουσία σας. Θα έχετε περισσότερες τηλεφωνικές συζητήσεις με συγγενείς ή φίλους. Σήμερα θα αναβάλλετε μια συνάντηση ή θα επιλέξετε να μην πραγματοποιήσετε κάποια υπόσχεσή σας.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Ανοιξη 2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-agnh