αστρολογος προβλεψεις 20/05 Σάββατο

αστρολογος προβλεψεις 20/05 Σάββατο

Το Σάββατο, είναι πιθανό να φροντίσετε για την υγεία κάποιου συγγενή ή για κάποια άλλη σοβαρή υποχρέωση που θα αφορά κάποιο μέλος της οικογένειας. Από οικονομικής άποψης, η σημερινή μέρα θα είναι ευνοϊκή για τη δουλειά ή την επιχείρησή σας (αν έχετε).

Για πολλούς από εσάς, η μέρα προμηνύει μια σημαντική συζήτηση, συνάντηση ή συγκέντρωση σχετικά με κάποιον άντρα. Το Σάββατο, τα αγόρια και οι νεαροί άντρες θα περάσουν το μεγαλύτερο μέρος της μέρας με φίλους ή υποστηρικτές μιας ιδέας ή με παρέα.

 

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη η μέρα απαιτεί πνευματική ηρεμία, λιγότερες προσδοκίες από κάποια ιδιαίτερα γεγονότα και λιγότερες υποχρεώσεις. Η μέρα θα φέρει εκλεπτυσμένες δονήσεις για εσάς, οπότε να περιμένετε καλύτερες στιγμές. Οι νεαρές γυναίκες θα προσδοκούν ότι κάτι θετικό ή χαρούμενο θα συμβεί, κάτι το οποίο είναι πιθανό.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω να αναμένετε πλήθος συζητήσεων, συναντήσεων ή συγκεντρώσεων σχετικά με ένα παιδί ή κάποιο νεαρό άτομο. Η μέρα προμηνύει διάφορα γεγονότα που θα σχετίζονται με παιδιά. Στην ερωτική σας ζωή, αποφύγετε τις διαφωνίες, τις σκηνές ζηλοτυπίας ή την υπερβολική καχυποψία. Μην καταστρέψετε το Σαββατοκύριακό σας με πράγματα που ερεθίζουν την υπερευαισθησία σας ή τη συναισθηματικότητά σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, να δώσετε υποσχέσεις ή να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Οι γυναίκες άνω των 35 ετών θα πρέπει να προσέξουν τις νέες τους γνωριμίες και τα ραντεβού τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων θα έχετε μια επιτυχημένη ημέρα, χρόνο που θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε κάποια χρήσιμη και σημαντική δουλειά. Μπορεί να έχετε επιτυχία σε διάφορους τομείς. Σήμερα τα πάντα θα εξαρτηθούν από την αφοσίωσή σας, την ειλικρίνειά σας και την ευγένειά σας σε λόγια και πράξεις. Διαφορετικά, τα πράγματα δεν θα πάνε καλά.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera