αστρολογος προβλεψεις 20/06 Τρίτη

αστρολογος προβλεψεις 20/06 Τρίτη

Η Τρίτη θα είναι μια σημαντική μέρα για να ρυθμίσετε και να επιλύσετε οικονομικά ζητήματα. Στο προσκήνιο θα βρεθεί μια φιλία, και μια απόφαση που θα πρέπει να πάρετε σχετικά με αυτή. Μπορεί να έχετε μια δέσμευση που θα σχετίζεται με φίλους και θα πρέπει να τακτοποιηθεί σήμερα.

Στην ερωτική σας ζωή σήμερα πιθανόν να βιώσετε ευχάριστα συναισθήματα, να διαλυθεί μια παρεξήγηση ή να κάνετε σχέδια, για κάτι που μπορείτε να κάνετε μαζί με τον/τη σύντροφό σας.

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη θα είστε επιτέλους σε θέση να χαρείτε για κάτι που σας έχει προκαλέσει ένταση και ανησυχία τις τελευταίες μέρες. Η ζωή θα σας δείξει ότι σήμερα έχετε να χαρείτε για κάτι και με ποιον θα το κάνετε. Κατά τη διάρκεια της μέρας θα έχετε πολλούς φίλους γύρω σας, με χαρά, αισιοδοξία και ευχαρίστηση.

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω έχετε μπροστά σας μια μέρα που δεν πρέπει να χαραμιστεί. Αυτή θα είναι μια από τις σημαντικές μέρες της ζωής σας, που θα καθορίσει κατά κάποιον τρόπο το μέλλον σας. Σήμερα, θα προκύψει ένα σημαντικό γεγονός ή θα λάβετε νέα σχετικά με έναν άντρα (πιθανότατα από την οικογένειά σας).

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με μια γυναίκα, που θα είναι ισχυρογνώμων ή αδιάφορη. Η επικοινωνία σας μαζί της θα είναι δύσκολη και θα υπάρχει έλλειψη κατανόησης. Αφήστε την κατάσταση να εκτονωθεί από μόνη της. Δεν χρειάζεται να πιέσετε τα πράγματα ή να κάνετε κάτι ιδιαίτερο από τη μεριά σας. Σήμερα είναι πιθανό να βιώσετε μια απροσδόκητη αδιαθεσία, μια ιογενή λοίμωξη, έναν πονοκέφαλο και τα λοιπά.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα να αναμένετε μια ευχάριστη συνάντηση ή συγκέντρωση που δεν θα αποτελέσει έκπληξη. Είτε θα έχετε ενημερωθεί από πριν ή θα είναι μέρος της καθημερινής σας ρουτίνας στη δουλειά. Παρά ταύτα, σήμερα μπορεί να προκύψει και μια δυσάρεστη σύγκρουση με κάποιο άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον ή από τον κύκλο των γνωριμιών σας. Αν υπάρξει κάποια επιπλοκή στην αναμεταξύ σας σύγκρουση, ο χωρισμός θα είναι αναπόφευκτος.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65