αστρολογος προβλεψεις 20/12 Τρίτη

αστρολογος προβλεψεις 20/12 Τρίτη

Αυτή η Τρίτη προβλέπεται να φέρει κάποια ενδιαφέροντα γεγονότα στους κόλπους της οικογένειας, ειδικά αν μέσα σε αυτή υπάρχει άτομο που ανήκει στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη. Φροντίστε να δώσετε ιδιαίτερη σημασία σε όσα πει ή όσα κάνει αυτό το άτομο.

Τα παιδιά θα είναι η πηγή χαράς και εμπειριών σήμερα, που θα τις απολαύσετε πολύ.
Σήμερα ενδέχεται να σας προκύψει μια έκπληξη, από έναν άντρα που θα ανήκει στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω. Επίσης θα δεχτείτε την επίσκεψη ενός άντρα ή θα έχετε μια εικονική επαφή μαζί του, ο οποίος θα είναι φίλος ή συγγενής.

 

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, θα πρέπει να είναι εξαιρετικά επιφυλακτικοί σήμερα με άτομα που τους είναι άγνωστα ή δυσάρεστα.
Επίσης να είστε πολύ προσεκτικοί με όσα λέτε, όσα θα συζητήσετε και όσα υπόσχεστε. Ωστόσο να αναμένετε κάποια ευχάριστα νέα, που θα μάθετε μέσω τηλεφώνου ή μηνύματος.
Κάποιοι από εσάς θα αφιερώσετε χρόνο στην ανακάλυψη της αλήθειας, σχετικά με ένα παλαιότερο γεγονός στη ζωή ενός παιδιού.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, να αναμένετε μια θετική μέρα με επιτυχίες.
Θα έχετε τις ευκαιρίες να κάνετε πολλά χρήσιμα πράγματα, τόσο για τον εαυτό σας όσο και για τα άτομα που αγαπάτε.
Σήμερα τα άστρα σας συμβουλεύουν να ντυθείτε με ανοιχτόχρωμα ρούχα και να αποφύγετε μέρη που είναι σκοτεινά. Ίσως να έχετε κάποιες ιδιαίτερες μυστικιστικές εμπειρίες, που να σχετίζονται με ένα παιδί ή ένα νεαρό άτομο.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αν έχετε γεννηθεί υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, επιλέξτε σήμερα να εργαστείτε με έναν πιο πνευματικό τρόπο αντί να χρησιμοποιήσετε μόνο τα χέρια σας.
Έχετε να σκεφτείτε πολλές ιδέες, δράσεις ή ευκαιρίες που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Να ξέρετε ότι θα τα καταφέρετε, αν δεν εφαρμόσετε ύπουλες μεθόδους ή κάθε είδους εκμετάλλευση ή ανειλικρίνεια.
Ίσως να ανησυχήσετε λίγο σήμερα για ένα θέμα υγείας ή κάποιο ατυχές συμβάν, που θα αφορά ένα άτομο του φιλικού σας κύκλου.

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, θα πρέπει να έχετε εστιασμένη την προσοχή σας στις πράξεις και τα λόγια μιας γυναίκας. Μια γυναικεία παρουσία στη ζωή σας σήμερα, θα έχει μια ιδιαίτερη αποστολή.
Μην κάνετε σχέδια που θα αφορούν παιδιά ή νεαρά άτομα. Για διάφορους λόγους, δεν θα είναι δυνατή η παρουσία τους σήμερα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768