αστρολογος προβλεψεις 21/02

feng-shui-toy-ploytoy

αστρολογος προβλεψεις 21/02

Η μέρα σήμερα φέρνει στους περισσότερους σημαντικές συζητήσεις ή δεσμεύσεις προς την οικογένειά σας, οι οποίες όμως θα πραγματωθούν αφού πρώτα μελετήσετε καλά όλες τις λεπτομέρειες επί των σχετικών θεμάτων.

Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να προβείτε σε κάποια μικρά έξοδα, προκειμένου να παρευρεθείτε σε μια γιορτή ή μια ειδική περίσταση.

 

Σε γενικές γραμμές, αυτή Τρίτη θα προσφέρει ευκαιρίες για να επιλυθούν θέματα που αφορούν χρήματα, οικονομικές εκκρεμότητες ή είσπραξη χρημάτων.
Η μέρα είναι ευνοϊκή για όσους ετοιμάζονται να ταξιδέψουν, με ιδιαίτερη έμφαση στις γυναίκες άνω των 35 ετών.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, θα λάβετε κάποια οικονομικά έγγραφα ή χρήματα που έχουν καθυστερήσει για διάφορους λόγους. Οι περισσότεροι αναμένετε κάποια χρήματα από τον οικογενειακό ή τον φιλικό σας σχέση, είτε μια επαγγελματική σχέση με άντρες.
Σήμερα ευνοούνται περισσότερο τα νεαρά άτομα, γιατί θα καταφέρουν να επωφεληθούν πιο εύκολα από κάθε νέα ευκαιρία που θα τους προκύψει, ακόμη κι αν αυτή ενέχει ένα μικρό ρίσκο ή αβεβαιότητα.

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, θα έχουν αρκετές επαφές με φιλικά τους άτομα. Δεν αποκλείεται να σας προκύψουν κάποιες καινούργιες επαφές ή επαγγελματικές συνεργασίες.
Για τις γυναίκες εκπροσώπους αυτών των τριών ζωδίων, η μέρα αφορά την αναμονή ή την παρακολούθηση κάποιων γεγονότων, η εξέλιξη των οποίων είναι ιδιαίτερα σημαντική. Οι άντρες θα πρέπει να είναι προσεκτικοί ως προς ψευδείς υποσχέσεις που μπορεί να τους δοθούν είτε να πέσουν θύματα απάτης ή εκμετάλλευσης. Η συμβουλή των άστρων είναι να είστε ειλικρινείς για να λάβετε ειλικρίνεια…

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Αν είστε γεννημένοι υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, η μέρα σας επιφυλάσσει κάποια ευχάριστα γεγονότα ή μια όμορφη συνάντηση.
Στις γυναίκες εκπροσώπους αυτών των τριών ζωδίων ενδέχεται να προκύψει μια δυσχερής συγκυρία, που θα ενέχει κάποια απώλεια, κλοπή ή αποκάλυψη προσωπικών και εμπιστευτικών πληροφοριών.
Οι άντρες θα καταφέρουν σήμερα να επιλύσουν ένα πρόβλημα, αν και θα τους ανακύψει ένα αντίστοιχο στις προσεχείς ημέρες…

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, πρέπει σήμερα να φροντίσουν περισσότερο την υγεία τους – την σωματική και την πνευματική.
Για τις γυναίκες εκπροσώπους αυτών των τριών ζωδίων αναμένονται κάποιες σημαντικές ειδήσεις, που θα αφορούν ένα αγόρι ή έναν νεαρό άντρα. Θα είναι συνετό να μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα ή να μοιραστείτε πληροφορίες επί του θέματος.
Οι άντρες ενδέχεται να αντιμετωπίσουν μια μικρή δυσχέρεια στο σπίτι τους. Ίσως να αφορά το ακίνητό τους καθ’ αυτό ή κάποια υποχρέωσή τους ως προς τον εξοπλισμό ή κάτι ανάλογο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia