αστρολογος προβλεψεις 21/03 Τρίτη

erwtikes-provlepseis-triti-6-5

αστρολογος προβλεψεις 21/03 Τρίτη

Σήμερα θα καταφέρετε να αλλάξετε την κακή διάθεση των τελευταίων ημερών. Ο λόγος αυτής της θετικής αλλαγής μπορεί να είναι κάποια σημαντικά νέα, κάποια πρόταση, συνάντηση ή άλλο γεγονός.
Ένα σημαντικό γεγονός ή κάποια άμεση υποχρέωση μπορεί να προκύψει, σχετικά με κάποιον άντρα του συγγενικού σας περιβάλλοντος ή στενό οικογενειακό φίλο.

Η σημερινή μέρα θα είναι ευχάριστη λόγω κάποιας συνάντησης ή συζήτησης με μία γυναίκα. Τώρα είναι σημαντικό να έχετε ρεαλιστικές προσδοκίες για πιθανά γεγονότα μέσα στη μέρα και την εξέλιξή τους. Ο,τιδήποτε άλλο θα βρει τον τρόπο να σας εκπλήξει.

 

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η Τρίτη θα είναι μία επιτυχημένη μέρα για όσους έχουν γεννηθεί κάτω από τον αστερισμό του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη. Με λίγη λογική και πρακτικό πνεύμα στις ενέργειές τους μπορούν να επιτύχουν πολλά, εφόσον αντιληφθούν κάθε νέα ευκαιρία που θα τους δοθεί σήμερα. Να λάβετε υπόψιν ένα ραντεβού, τηλεφώνημα ή επίσκεψη που μπορεί να κάνετε σήμερα ή στις επόμενες μέρες.
Η μέρα μπορεί να σας φέρει ενδιαφέρουσες και χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την εκπαίδευση, την καριέρα ή την εργασία σας. Είναι ευοίωνη για να αγοράσετε δώρα, ρούχα ή πράγματα για τα παιδιά, εγγόνια και γενικά νέους ανθρώπους.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Οι Ταύροι, οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι, μην κάνετε μεγάλα σχέδια για σήμερα. Να είστε προσεκτικοί και επιφυλακτικοί στις πράξεις και τις συνδιαλλαγές σας με άτομα δύσκολα – λόγω χαρακτήρα ή περιστάσεων. Πιθανόν να λάβετε άσχημα νέα για ένα πρόσωπο που γνωρίζετε.
Αν αναμένετε χρήματα από μία γυναίκα ή τη διευθέτηση κάποιου οικονομικού προβλήματος με εκείνη, να είστε συγκρατημένοι στις προσδοκίες σας.

Όσοι έχετε γεννηθεί κάτω από τον αστερισμό των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου μπορεί να εκπλαγείτε από πράξεις ή επιθέσεις φίλων. Μπορεί να σας κατηγορήσουν άδικα για κάτι που δεν είπατε ή κάνατε. Σήμερα μπορεί να δοθεί αφορμή για κάποια γιορτή ή συγκέντρωση με κάποιον από την οικογένεια σας ή το φιλικό σας περιβάλλον. Αν είστε μακριά, βρείτε χρόνο για ένα τηλεφώνημα ή μία ουσιαστική επαφή.

Για τους Καρκίνους, τους Σκορπιούς και τους Ιχθείς η μέρα θα είναι διχασμένη. Μπορεί να καταφέρετε μια σημαντική ή εύκολη επιτυχία αλλά μπορεί και να γίνετε στόχος των μηχανορραφιών κάποιου, κάποιας απόπειρας απάτης, χειραγώγησης και λοιπά. Σήμερα μπορεί να προκύψουν προβλήματα σχετικά με χρήματα ή και μεγαλύτερα έξοδα, που στην πραγματικότητα δεν θα σας εκπλήξουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera