αστρολογος προβλεψεις 21/07 Παρασκευή

krios-zvdia-astrology

αστρολογος προβλεψεις 21/07 Παρασκευή

Αυτή η Παρασκευή δεν θα είναι και η πιο δραστήρια μέρα σας στη δουλειά, αλλά μπορεί να σας κάνει να χαρείτε με απροσδόκητα θετικά συναισθήματα. Μπορεί να σας παρουσιαστεί μια νέα ευκαιρία.

Σήμερα μπορείτε να μιλήσετε για οικονομικά θέματα με μια γυναίκα. Δεν υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προέρχεται από την οικογένειά σας. Ίσως να έχετε κάποια φιλική ή επαγγελματική σχέση μαζί της ή να είναι γειτόνισσά σας.

zodia-taro-45

 

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, η σημερινή μέρα θα φέρει κάποια λύση ή μια διαβεβαίωση σχετικά με κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Για τις γυναίκες των τριών αυτών ζωδίων, θα υπάρξουν νέα ή γεγονότα που θα σχετίζονται με ένα παιδί ή κάποιον συγγενή νεαρής ηλικίας. Μπορείτε να περιμένετε κάποιες εκπλήξεις στη διάρκεια της ημέρας από άνδρες.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω πιθανόν να έχετε μια επιτυχημένη ημέρα. Ίσως σήμερα να λάβετε κάποια ευχάριστα νέα ή νέα που περιμένατε πολύ καιρό. Είναι πιθανό για κάποιον άντρα, να ταξιδέψει με ή να έρθει σε επαφή με άτομα από μακριά. Οι γυναίκες θα έχουν τη δυνατότητα να χαρούν με κάποια χρήματα ή με ένα οικονομικό έγγραφο, αλλά αυτό δεν θα είναι έκπληξη.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου μπορεί να εμφανίσετε κάποια αδιαθεσία. Σήμερα μπορεί να ανησυχήσετε για κάποιο πρόβλημα, που θα πρέπει να επιλυθεί γρήγορα. Σήμερα οι γυναίκες των τριών αυτών ζωδίων θα έχουν συγκεκριμένες προσδοκίες. Θα περιμένετε κάποια νέα, προτάσεις, συναντήσεις, την εξέλιξη κάποιου γεγονότος και τα λοιπά. Για τους άνδρες θα είναι μια συνηθισμένη ημέρα χωρίς κάποιο ιδιαίτερο γεγονός. Μην πιέζετε τα πράγματα, προκειμένου να αποφύγετε μια απώλεια ή αποτυχία.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων να περιμένετε ενδιαφέροντα γεγονότα που θα σχετίζονται με άτομα από τον κύκλο των φίλων ή των γειτόνων σας. Μπορεί να υπάρξουν συζητήσεις ή συναντήσεις μαζί τους ή περιστασιακά. Αν υπάρχει κάποιο παιδί ή εγγόνι που ζει σε άλλο σπίτι, σε άλλο χωριό ή χώρα, σήμερα θα επικοινωνήσετε μαζί του διαδικτυακά ή θα μάθετε τα νέα του από το τηλέφωνο. Η μέρα σηματοδοτεί μια ιδιαίτερη στιγμή για τις νέες γυναίκες και τους άνδρες, που θα είναι σημαντική από συναισθηματική άποψη.