αστρολογος προβλεψεις 21/08 Δευτέρα

αστρολογος προβλεψεις 21/08 Δευτέρα

Την πρώτη ημέρα της εβδομάδας θα απαιτηθούν ορισμένες υποχρεώσεις και δεσμεύσεις στην οικογένειά σας. Σήμερα θα έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε και να ολοκληρώσετε με ευκολία, σχέδια και εργασίες που θα σχετίζονται με το σπίτι σας. Οι γυναίκες θα πρέπει να μιλήσουν για να επιλύσουν οικονομικά ζητήματα που θα σχετίζονται με διάφορα έξοδα.

Οι προσδοκίες που έχετε για την ερωτική σας ζωή, σήμερα θα πραγματοποιηθούν είτε είναι θετικές είτε σχετίζονται με κάποια προβλήματα. Σήμερα θα θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο με τους φίλους σας. Μπορείτε να περιμένετε διάφορα νέα ή γεγονότα, που θα σχετίζονται με μια εγκυμοσύνη ή τη γέννηση ενός παιδιού.

 

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, η μέρα θα είναι συναισθηματική. Θα έχετε παράξενα όνειρα με ανθρώπους που έχουν αποβιώσει ή θα έχετε δεσμεύσεις που θα σχετίζονται με περιουσία που έχει κληρονομηθεί, έγγραφα και υποχρεώσεις. Είναι πιθανό κάποιοι από εσάς σήμερα να σκεφτείτε σοβαρά ή να κάνετε συγκεκριμένες ενέργειες, για κάποια μετακόμιση σε άλλο σπίτι ή κάποια αλλαγή στο σπίτι που μένετε τώρα. Σήμερα μπορεί να έχετε απροσδόκητες επαφές ή να συμβούν περίεργα γεγονότα, που θα σχετίζονται με ένα αγόρι ή έναν άνδρα.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω σήμερα θα είστε πολύ νευρικοί, εκρηκτικοί και ανυπόμονοι. Περιμένετε πολλά από τους ανθρώπους ή τα γεγονότα σήμερα. Οποιαδήποτε τέτοια ενέργεια από μέρους σας μπορεί να σας προκαλέσει μια ενόχληση. Σήμερα μπορεί να αισθανθείτε εξαπατημένοι από κάποιον που αγαπάτε. Μπορεί να γίνετε μάρτυρες κάποιου συναισθηματικού δράματος στη ζωή συγγενών ή φίλων. Σε γενικές γραμμές, τη Δευτέρα οι οικογενειακές σας σχέσεις θα είναι περίπλοκες.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου σήμερα μπορεί να ταξιδέψετε ή να έρθετε σε επαφή με φίλους από κοντά και μακριά. Θα έχετε σημαντικές συνομιλίες με άτομα ή θεσμούς από διαφορετικές τοποθεσίες, πόλεις ή χώρες. Θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για να καλωσορίσετε επισκέπτες από άλλα μέρη ή να ταξιδέψετε για μια επίσκεψη. Σήμερα τα ερωτικά ζητήματα θα είναι πολύ ευαίσθητα, ιδιαίτερα όταν θα εμπλέκονται ζητήματα απιστίας, ανειλικρίνειας, υποκρισίας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

Σ’ εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, η Δευτέρα θα σας φανερώσει κάποιο λόγο για να αισθανθείτε χαρούμενοι στην οικογένειά σας ή ευχάριστα νέα σχετικά με την οικογένεια των συγγενών ή των φίλων σας. Είναι πιθανό να λάβετε απρόσμενα χρήματα ή απροσδόκητες ειδήσεις και πληροφορίες που θα σχετίζονται με χρήματα. Σήμερα, τα οικονομικά ζητήματα θα αποτελέσουν τη βάση των συναντήσεων σας. Οι άντρες θα έχουν προσωπικές προσδοκίες από τη σημερινή μέρα: συναντήσεις, συγκεντρώσεις, νομιμοποίηση κάποιου θέματος ή υπογραφή ενός εγγράφου και τα λοιπά.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Ηλιακης Εκλειψης Αυγουστου  21/08/2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75