αστρολογος προβλεψεις 22/01 Κυριακή

test-prwtogoni-fantasia

αστρολογος προβλεψεις 22/01 Κυριακή

Αυτή η Κυριακή είναι ιδανική μέρα για πολλή δραστηριότητα.
Οργανώστε για σήμερα τα προσωπικά σας ραντεβού, συναντήσεις και συζητήσεις που αφορούν τον οικογενειακό και συγγενικό σας κύκλο.

Είναι πολύ πιθανό να σας προκύψει κάποιο πολύ σημαντικό γεγονός ή μια είδηση, που να σχετίζεται με ένα άτομο που θα ανήκει στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου.

 

Κάποια προβλήματα μέσα στο σπίτι επισκευαστικής φύσεως ενδέχεται να ανακύψουν σήμερα, σε πολλούς που ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου, του Αιγόκερω ή της Παρθένου.
Να αναμένετε να μάθετε ειδήσεις ή γεγονότα που θα αφορούν άτομο που διαμένουν σε άλλη πόλη ή και χώρα, τα οποία θα προσελκύσετε πιο κοντά σας.
Τα κορίτσια και οι νεαρές γυναίκες αναμένουν σήμερα κάποιες ιδέες ή μια εξέλιξη, που αφορά ένα γεγονός που θα συντελεστεί στην εβδομάδα που θα ακολουθήσει.

zodia-taro-45

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι είστε γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, θα έχετε σήμερα ειδήσεις και γεγονότα από μακριά, που θα αφορούν ένα άτομο που είχατε επαφές πριν χρόνια.
Ίσως να υπάρξει μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη σε μια ρομαντική σας σχέση, με ένα άτομο που βρίσκεται μακριά από εσάς.

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, έχουν συγκεκριμένες προσδοκίες σήμερα σε σχέση με έναν άντρα, οι οποίες θα υλοποιηθούν.
Ίσως να προκύψει ένα σημαντικό γεγονός ή να πάρετε μια απόφαση, που θα αφορά έναν άντρα του στενού σας περιβάλλοντος.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Αν έχετε γεννηθεί υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, ίσως να ανακύψουν σήμερα κάποια ενδιαφέροντα γεγονότα σε σχέση με ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα. Το πιο πιθανό είναι το εν λόγω άτομο να ζει σε άλλη πόλη ή χώρα.
Θα σας δοθεί η αφορμή για μια γιορτή ή σημαίνουσα επικοινωνία, που θα αφορά γυναίκες.

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, ίσως να πάρουν μια απογοήτευση σήμερα από την αποκάλυψη ενός μυστικού, μιας απάτης ή μιας πλεκτάνης.
Θα μάθετε κάποιες ειδήσεις που θα σας απογοητεύσουν ή θα σας λυπήσουν. Πάντως τα άστρα σας συμβουλεύουν να ελέγχετε όσα μαθαίνετε σήμερα, και να μην στηρίζεστε σε μία πηγή και μόνο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera