αστρολογος προβλεψεις 22/03 Τετάρτη

imerisies-provlepseis-zodia-savvato-7-6

αστρολογος προβλεψεις 22/03 Τετάρτη

Σήμερα οι περισσότεροι από εσάς να περιμένετε μία συγγνώμη ή μία εξήγηση, που θα αφορά κάποιο ψέμα ή μια δόλια πράξη. Θα κάνετε κοινά σχέδια με φίλους. Θα βιώσετε μία στιγμή έκπληξης σχετική με νέα ή ένα γεγονός στην οικογένεια.

Θα κάνετε κάτι για το σπίτι ή για τους αγαπημένους σας. Θα πάρετε μία απόφαση σχετική με ένα πρόσωπο του φιλικού σας περιβάλλοντος που σας πλήγωσε ή σας αμφισβήτησε με κάποιο τρόπο.

 

Αν είστε γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη σήμερα θα περάσετε τον περισσότερο από το χρόνο σας με φίλους, συμμαθητές ή συναδέλφους κάνοντας ενδιαφέρουσες συζητήσεις, αθλητικές ή άλλες δραστηριότητες.
Οι άνδρες θα παρακολουθούν τα γεγονότα σήμερα, καθώς αυτά αναμένεται να καθορίσουν μελλοντικές πράξεις και αποφάσεις. Οι γυναίκες θα έχουν μια επιτυχημένη και παραγωγική ημέρα με νέες, ευνοϊκές πιθανότητες και ευκαιρίες. Σήμερα πολλοί θα χαρούν, με αφορμή πληροφορίες ή κάποιες ειδήσεις που θα αφορούν χρήματα που θα λάβουν στο μέλλον.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Για τους Ταύρους, τους Παρθένους και τους Αιγόκερους μπορεί να ανακύψουν προβλήματα που θα σχετίζονται κατά κάποιο τρόπο με χρήματα. Υπάρχει πιθανότητα μάλιστα να προκύψει μια σχετική απώλεια.
Σήμερα θα είναι καλό γενικότερα να είστε προσεκτικοί με ό,τι σχετίζεται με χρήματα! Θα έχετε κάποιο ραντεβού, το οποίο δεν μπορείτε να αναβάλλετε για αύριο.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Για αυτούς που γεννήθηκαν στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου προβλέπεται μία ήρεμη και επιτυχημένη μέρα. Μία νέα ευκαιρία ή γνωριμία μπορεί να παρουσιαστεί, που θα έχει ευνοϊκό αντίκτυπο στη ζωή σας.
Δεν αποκλείεται σήμερα να προκύψουν κάποια προβλήματα στο σπίτι ή μία αδυναμία να χρησιμοποιήσετε σημαντικό εξοπλισμό ή ιδιοκτησία.

Συγκρούσεις και διαφωνίες στην οικογένεια – που όμως θα καταλήξουν σε ένα ασφαλές αποτέλεσμα – θα πρέπει να αναμένουν για σήμερα αυτοί που έχουν γεννηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων.
Μπορεί να έχουν μία ανταπόκριση στην αναζήτηση καλύτερων ευκαιριών, όσο αφορά κάποιες επαγγελματικές ή οικιακές αλλαγές στην οικογένειά τους. Σήμερα η μέρα θα είναι ευοίωνη για συναντήσεις και επαφές, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που σχετίζονται με άτομα διαφορετικών γενεών.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera