αστρολογος προβλεψεις 22/04 Σάββατο

erwtas-kanones-stereotypa

αστρολογος προβλεψεις 22/04 Σάββατο

Αυτό το Σάββατο, όλες οι πράξεις, οι σκέψεις αλλά και οι αποφάσεις σας θα στρέφονται κατά κύριο λόγο γύρω από τα χρήματα και την οικονομική σας κατάσταση. Ωστόσο η μέρα προμηνύεται ιδιαίτερα καλή για συναντήσεις, τηλεφωνήματα ή και συγκεντρώσεις που θα σχετίζονται με άτομα από την οικογένειά σας ή με τους αγαπημένους σας ανθρώπους.

Σήμερα να αναμένετε να προκύψουν πολλά πράγματα, τα οποία θα σας αναπτερώσουν τις ελπίδες σας για βελτίωση της καθημερινής σας ζωής στο κοντινό μέλλον. Να ξέρετε ότι τα άστρα είναι αρωγοί σας αυτή την περίοδο, γι’ αυτό οι περισσότερες σημαντικές αποφάσεις θα είναι πρακτικές και θα στεφθούν με επιτυχία.

 

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Για όλους όσους γεννήθηκαν στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη σήμερα η προσοχή τους θα στραφεί με διάφορα γεγονότα ή υποχρεώσεις, που θα αφορούν μια γυναίκα. Οι γυναίκες που γεννήθηκαν σε αυτά τα τρία ζώδια, θα έχουν περισσότερα καθήκοντα που θα πρέπει να εκπληρώσουν με άτομα του ευρύτερου οικογενειακού τους περιβάλλοντος.
Σήμερα μπορεί να έχετε λόγους να είστε χαρούμενοι, για κάτι που θα καθορίσει τα μελλοντικά σας θέματα. Η μέρα στο σύνολό της αναμένεται να είναι επιτυχημένη για εσάς και να σας δώσει διάφορες νέες και σημαντικές ευκαιρίες, με την προϋπόθεση ότι γνωρίζετε πώς να αξιοποιήσετε με λογική το χρόνο και τις ικανότητές σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω είναι πιθανό να έχετε σήμερα κάποια σημαντική επαγγελματική ή οικογενειακή συνάντηση. Για κάποιον ιδιαίτερο λόγο, τα άστρα σας προτρέπουν να παρακολουθήστε τις βραδινές ειδήσεις…

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου η σημερινή μέρα προμηνύει επιτυχία. Θα κληθείτε να πάρετε μια συγκεκριμένη απόφαση, που θα αφορά κάποιο εγχείρημά σας, την εφαρμογή κάποιου ιδιαίτερου σχεδίου, κάποιας ιδέας ή κάτι ανάλογου που σκέφτεστε τον τελευταίο καιρό. Η συμβουλή των άστρων για εσάς είναι να είστε επιμελείς, ειλικρινείς και σωστοί σε όλα. Να καταβάλετε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ολοκληρώσετε ό,τι αρχίσετε.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα προβλέπεται να πρέπει να ακολουθήσετε την πρόοδο κάποιων ήδη αναμενόμενων γεγονότων και δράσεων, τα οποία ήταν σε εξέλιξη από την αρχή της εβδομάδας. Πάντως μην περιμένετε εκπλήξεις ή απρόσμενες αλλαγές στην καθημερινότητά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις