αστρολογος προβλεψεις 22/05 Δευτέρα

69576_124103790987438_100001634520750_155473_5328126_n

αστρολογος προβλεψεις 22/05 Δευτέρα

Σήμερα να είστε προσεκτικοί με τις ερωτικές σας εμπειρίες. Μην εμπιστεύεστε τους άλλους, αλλά μην χρησιμοποιείτε ψέματα και μην επιτρέψετε σε μυστικά ή άσχετα πράγματα να εισβάλλουν στη σχέση σας. Πιθανόν να προγραμματίσετε διαφορετικά ραντεβού ή επισκέψεις που θα αποβούν ευεργετικές για εσάς.

Μπορεί να υπάρξει κάποια καθυστέρηση στην παραλαβή κάποιων εγγράφων ή πληροφοριών σημαντικών για εσάς. Τη Δευτέρα, οι γυναίκες άνω των 35 ετών μπορείτε να ελπίζετε σε νέες ή απρόσμενες ευκαιρίες.

 

Σε εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη σήμερα θα σας δοθούν αφορμές για να είστε χαρούμενοι για κάτι. Αυτή θα είναι μια καλή μέρα για την εξέλιξη νομικών ή δικαστικών υποθέσεων, για να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο και σημαντικό για εσάς. Αποφύγετε επιπλοκές ή μπελάδες με άτομα γεννημένα στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή Υδροχόου.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα να περιμένετε πληθώρα από ενδιαφέροντα, δυναμικά γεγονότα στο χώρο εργασίας σας. Μπορεί να χρειαστεί να επικοινωνήσετε με ένα συγκεκριμένο άτομο ή άτομα, με εκπροσώπους του νόμου ή με κάποιο ίδρυμα. Αν ταξιδέψετε σήμερα, η μέρα θα προκαλέσει διάφορες στιγμές έντασης.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, η μέρα προμηνύεται ευοίωνη για εκπλήξεις σχετικές με χρήματα, οικονομικά έγγραφα και άλλα. Πιθανόν να λάβετε απροσδόκητα νέα ή χρήματα που δεν θα περιμένετε. Παρά ταύτα, να είστε προσεκτικοί στις οικονομικές σας δοσοληψίες με άτομα γεννημένα στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα έχετε στραμμένη την προσοχή σας σε κάποιο παιδί ή εγγόνι που δεν ζει μαζί σας. Η Δευτέρα θα είναι μια σημαντική μέρα για τους άντρες αυτών των τριών ζωδίων, ανεξάρτητα από την ηλικία τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις