αστρολογος προβλεψεις 22/08 Τρίτη

αστρολογος προβλεψεις 22/08 Τρίτη

Αυτή είναι μια ημέρα γεμάτη με δραστήριες και αποφασιστικές δράσεις. Σήμερα είναι σημαντικό να ελέγξετε το θυμό και την ανυπομονησία σας. Το σύμβολο αυτής της ημέρας είναι το κέρας της Αμάλθειας, που συμβολίζει την αστείρευτη πηγή αγαθών. Σήμερα μπορείτε να ξεκινήσετε ζητήματα μεγάλης σημασίας, που σχετίζονται με επιχειρηματικές ή πνευματικές δραστηριότητες.

Με περισσότερη λογική και πρακτικότητα στις ενέργειές σας, θα είστε σε θέση να επιτύχετε πολλά, συνειδητοποιώντας κάθε νέα ευκαιρία που σας δίνεται. Θα σκεφτείτε σοβαρά μια συνάντηση, μια συζήτηση ή μια επίσκεψη που σκοπεύετε να κάνετε σήμερα ή τις επόμενες ημέρες.

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, μην κάνετε μεγάλα σχέδια για σήμερα. Να είστε προσεκτικοί στις ενέργειές σας και στις συναναστροφές σας με ανθρώπους που είναι σκληροί εκ φύσεως. Είναι πιθανό να λάβετε δυσάρεστα νέα που θα σχετίζονται με κάποιον γνωστό σας. Εάν προσδοκάτε να πάρετε χρήματα από μια γυναίκα ή να διευθετήσετε ένα οικονομικό πρόβλημα μαζί της, να είστε περισσότερο συγκρατημένοι.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω μπορεί να εκπλαγείτε από πράξεις ή επιθέσεις φίλων. Μπορεί να κατηγορούνται άδικα για κάτι που είπατε ή δεν είπατε. Σήμερα μπορεί να έχετε μια γιορτή ή μια περίσταση για συγκέντρωση, που θα σχετίζεται με κάποιον από τον φιλικό ή συγγενικό σας κύκλο. Εάν βρίσκεστε μακριά του, θα έχετε το χρόνο να πραγματοποιήσετε μια τηλεφωνική κλήση ή μια διαδικτυακή συνομιλία με αυτούς.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, η Τρίτη θα είναι μια ιδιαίτερα ασταθής ημέρα. Μπορεί να έχετε μια εύκολη ή σημαντική επιτυχία, αλλά μπορεί και να γίνετε στόχος της ίντριγκας κάποιου, να προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν, να σας χειριστούν και άλλα. Σήμερα μπορεί να προκύψουν προβλήματα που θα σχετίζονται με χρήματα ή με περισσότερα έξοδα, κάτι που δεν θα σας εκπλήξει ιδιαίτερα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να αποβάλλετε την κακή διάθεση που είχατε τις τελευταίες ημέρες. Ο λόγος για αυτή τη θετική αλλαγή μπορεί να είναι μια σημαντική είδηση, πρόταση, συνάντηση ή άλλο γεγονός. Μπορεί να προκύψει ένα σημαντικό γεγονός ή μια άμεση δέσμευση με κάποιον συγγενή ή φίλο της οικογένειάς σας. Σήμερα θα χαρείτε με μια συνομιλία ή μια συνάντηση με κάποια γυναίκα. Τώρα είναι σημαντικό να έχετε λογικές προσδοκίες σχετικά με τα γεγονότα που ενδέχεται να συμβούν σήμερα και τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν. Όλα τα υπόλοιπα θα βρουν έναν τρόπο να σας εκπλήξουν.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Ηλιακης Εκλειψης Αυγουστου  21/08/2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75